dobry den prajem ,potrebovala by som radu-vas nazor, mam taky problem citim pohyby v okoli pupka, smerom na lavu stranu niekedy aj nahor no povacsine dole, menzes som mala naposledy na zaciatku augusta odvtedy nic, no ked si spravim tehotensky test tak je negativny, myslite ze by to mohla byt pasomnica???nechudnem, skor sa mi zda ze som pribrala,poslednu dobu som dost podrazdena a tie pohyby v bruchu citim asi tyzden no su dost intenzivne ..
mali ste niekto pasomnicu? da sa toho zbavit aj doma alebo treba ist k lekarovi?? dakujem za kazdy nazor a prajem pekny den
No už si dávno mala byť u lekára, ak nemáš menzes dva mesiace. A ako si prosím ťa prišla na tú pásomnicu?
@kovbojka4 no ak máš takéto podozrenie tak to zistí len lekár na infekčnom v nemocnici.
@worker_falcon plyny by som asi citila v celom bruchu toto je len na tom jednom mieste ....alebo je to mozne? creva ma nejak neboli a na wc chodim pravidelne
@kovbojka4 známa mala tiež takýto prípad, len bola vo vyššom stupni tehu - 6 mesiac. ona cítila pohyby, len nevedela že je tehu, nakoľko kojila dieťa, tak ani menzes nechýbal....
@bonaqa2013 ved aj mne to je divne kedze tento rok menzes taky kadejaky jeden mesiac pride potom nepride potom pride slabulinky a nakoniec pohyb v bruchu ale to by mi test ukazal ze som tehu a ten to nepotvrdil ☹
@kovbojka4 takže doporučujem lekára....
@kovbojka4 keby si mala pásomnicu nepriberala by si a hlavne mala by si riadne bolesti, ona je prisatá na čreve nebehá po bruchu, a ak by bola taká veľká, že by si mohla cítiť ako sa hýbe to by si ju tam musela mať roky a roky...boli by si chudokrvná, mala by si stále vetry, krče...Ale dosť ti mešká, radšej skoč ku doktorovi, ale o pásomnici mu povedz len ak má zmysel pre humor inak môže byť dosť nepríjemný 😀 Mne test aj v 8t stále ukazoval úplne slabučkú čiaročku, že ju skoro vidieť nebolo..
@kovbojka4 ak mas diastazu tak takto normalne citis pohyb criev.
@tjaden tiez som citala kadeco na nete a pasomnica to asi nebude nemam bolesti brucha len ten zvlastny pohyb a myslim ze to budu asi creva bo som si dala hylak a zacalo sa mi fajnovo odgrgavat a asi aj travit kedze som hned bezala na wc ale este pockam a uvidim ci to prejde ak nie tak som si kupila nie pruzkovy test ale ten od clearblue digitalny tak uvidim ked tak skusim ten co na nom vyjde 🙂
@mamulienka30 no som pribrata puca takze je mozne ze mam aj to rozostupenie ... tak mozno prave preto to citim tak intenzivne okolo toho pupku ....tak uvidime ako dopadnem ..k dr idem az v novembri dovtedy hadam dako vydrzim a budem sa modlit aby mi to steklenie ci jak to mam nazvat odislo samo :D
@kovbojka4 len pomimo - ked lekarovi zavolam, ze mi meska ms 2 mesiace a mam problem a on ma termin len o vyse mesiaca, je cas zmenit lekara. ved mozes mat hocco - cystu, atd (nestrasim a nemusi to byt nic vazne, to som len dala ako priklad) - a n si povie, ze o vyse mesiaca to staci vidiet?????
drzim palce, skus este zavolat na gyndu, ci sa nieco neuvolnilo, ked nie, tak skus obvodneho.nech aspon krv vezme ...
ja to skor vidim na praktickeho lekara a pripadne gastro... ;)
@kovbojka4 nemas od leta menzes a spajas to s pasomnicou? preco???
a co tak zbehnut na infekcne a dat si spravit testy? 😉
Len aby sa ti za cca 9 mesiacov nenarodila ta ,,pasomnica,... 😀 😀
ak chces lekarsky pristup a chces naordinovat lieky proti pasomnici paci sa:
Praziquantel = znici ti aj huby a cysty v mozgu 😉
bezna davka 1x600mg
2-0-0
6 nediel po sebe
ak ju mas uz v mozgu,co sa ti kludne moze dostat: tak ti nasadim liecbu
6-8 tabliet rozdelenych v 2 skupinach po 3ks alebo 4ks zapi ich grepovym dzusom vzdy po 10 minutach
aby si chapala,grep udrzi dlho v v krvnom riecisti prazi
nechapem niektorych ludi
@h0sher a čo ty ordinuješ po internete? ...ešte nevie čo jej presne je a už ma diagnozu - doktor ,,gugl,,. Ziadnu pasomnicu nema 🙂 resp. veeelmi mala pravdepodobnost.
vsak chcela naordinovat lieky na pasomnicu,tak som jej ich dal: ako recesiu to beriem: nechapem takychto ludi co chcu,aby z internetu im ini ludia zistili dng 😀 😀 😀
@h0sher tak to vo vysledku nechapem ani ja....ale tieto lieky vychadali celkom draho na ,netovom trhu,, ja mam kamošku veterinarku a ta mi dala Zentel...🙂 urobí tu istu službu.
Každopadne treba navštivit odbornika.
@kovbojka4 keby mas pasomnicu tak dlho,ver ze tu nepises,nepriberala by si ani omylom,,objednaj sa k lekarovi aj ku gynosovi to moze byt hocico
Nechapem ako moze zenu ktora nema od augusta menzes ako prva ,,diagnoza,, napadnuť pasomnica... 🙂 ok tehu test mala negativny ale to nič neznamena.
@barcelona94901 pravdu vravíš - pasomnicu si ,,ordinovali,, zeny v minulosti napr. taka operná diva Maria Calasová ktora mala problémy s nadváhou aby schudla... 🙂
@sardinka335 poznam dievca co malo pasomnicu a verte ci nie vyberali jej ju cez zadok a na dva krat a taka bola slaba schudnuta ubolena ze nemala silu si ani snurky zaviazat nieto este pisat
@sardinka335 ja som mala tri testy negativne ,aj menzes do piateho mesiaca ;)
@barcelona94901 aj podla mna je to skor tehotenstvo..🙂 Tak snad pre pisateelku ten lepší pripad...
kľudne to môžu byť plyny...