Mam to horuce. Neboli to... moze to byt od komara? Ze ma ustipol?
@dominikatomas to nebude od komára určite studený obklad si daj
@dominikatomas Kliešť? No, každopádne je tam lokálny zápal. Treba ísť ku doktorovi.
Ak mate dajte si Zodac
@asia83 kliest?nevidim hlavivku ani nic aby to bol kliest. Ved do lesa ani nechodim..mam to od vcera a mala som na sebe leginy takze kliest isto nie
@dominikatomas To môže byť od kliešťa, ani ste ho nemuseli postrehnúť. Toto isté sa stalo kolegyni v práci, začalo to malým fliačikom, ktorý sa rozširoval. Mala zistenú boreliózu. Doteraz nevie kedy mala kliešťa. Zájdite ku dr.
Ja som take mala ked ma kusol ovad, bolelo to a to miesto bolo vyslovene teplé.
@dominikatomas ovad? Inak moja kolegyňa mala zistenu boreliózu a je si istá,že kliešťa nemala. Toto vyzerá,že fenistil stačiť nebude. Určite dr
@dominikatomas mňa ničo stiplo tiež som dostala takú reakciu dali ni kortikoida ditiaden a obklady
@monita88 no ja sim si vcera vybrala taku ako stambu malu. Lebo sme robili s drevom. Tak si mslim ze skor to
@majusikk ide mi odtial hnis nic viac tam nevidim
@dominikatomas tak keď ide odtiaľ hnis, treba ísť k doktorovi,aby to pozrel, vyčistil , poprípade dal antibiotiká....
@pseudomonas87 ale iba taky maly hnis ako z vyrazky keby
@dominikatomas Framykoin ak mas si daj na ranku.
@dominikatomas to máš dosť veľké chod k lekárke, ale mňa minulý týždeň stipla vcela a mala som to takéto.Nebola medzi drevom?pomohol mi ocot a dithiaden
Tu treba antibiotiká a antihistaminiká. Určite choďte k lekárovi.
@luccija bola som vcera pri dreve
@luccija mam doma iba zodac
@dominikatomas treba ísť k lekárovi, toto nie je od komára. Je to zapálené..
@nikpa mala som tam malu trieksu vcera sme robili s drevom. Ale zajdem
@dominikatomas Aj mne to takto vyzeralo a mala som boreliozu a kliesta som nemala, resp. neviem o tom. Liecena som bola antibiotikami. Ale píšete, ze ste mali triesku.. Treba zajst pre istotu s tymto ku koznej.
@zuzkaa111 zajdem k vseobecnemu podla mna staci aj tam a dala som si obklady a zoberiem qj ditiaden.nechcem podliehat panike.
@dominikatomas Nemusel to byť komár.Dajte si studený obklad,malo by to ukľudniť.