Môže to byť karpálny tunel?

13. okt 2023

Bolieva ma prava ruka, pri zapesti, ked s nou otačam alebo nkeď ju mam zohnutu, moze to byt karpalny tunel? pracujem na pc často,

autor
13. okt 2023

Alebo teda ake su priznaky karpalneho tunela

autor
13. okt 2023

ruka ma sama o sebe neboli ale zda sa mi že ked s nou nejak hybem alebo krutim a podobne tak sa tak zasekava alebo trocha zabolí akokeby klby su zaseknute, neviem ako zo vysvetlit, pobolieva hore na ruke nie na dlani, je to problizne ako sa začina ruka

simsalabim
13. okt 2023

Mne ruka trpne a je tam taka tahava neprijemna bolest od zapastia cez vacsinu prstov okrem malicka. Zatial iba pri dlhsej robote pri pocitaci (mam specialnu mys, velmi sa mi ulavilo, odkedy ju mam). Ziadne zasekavanie pri jarpalnom tuneli nie je - ide o utlacany nerv. Kolegyna uz ma velke bolesti, v noci jej to neda spat, ide coskoro na operaciu.

beatta7
13. okt 2023

moze to byt karpalny tunel, ale aj nemusi, na to su take specialne vysetrenia. ale mne toto sa tiez dialo, po case mi to preslo same od seba. cize neplati, ze to treba automaticky hned operovat.

stanulienkat
13. okt 2023

Príznaky karpálneho tunela si do 10 sekúnd vies vygoogliť na internete aj sama. Základom je tŕpnutie rúk a vypadávanie veci z rúk.

miskasiska
13. okt 2023

@simsalabim Dobrý deň, prosím vás, viete mi dať link na tú myš na PC?Tiež pracujem veľa pri počítači a začínam mať problém s rukou.

zlomika
13. okt 2023

nemyslim, ze si uz v takom stadiu, kedy by bolo potrebne riesit operaciu alebo daky zakrok. vyskusaj Revitanerv Strong, ten pomohol mne. k tomu pridaj aj nejake jemne cviky na zapastia a prejde ti to 🙂

autor
13. okt 2023

@zlomika tunel to nebude , len myslim si ze je len akokeby zaseknuta, keď nou krutim je to ine ako s druhou , nejde to tak lahko a kosti akokeby pukaju