Ahojte dievčatá už dlhšie mam problém že ma veľmi svrbí bradavka, gynekolog nato pozrel a poslal ma na kožné.. Na kožnom som dostala maste .Všade čítam o rakovine bradavky.Mali ste už niektoré ekzém na bradavke? Ak áno ako dlho sa vam to liečilo??
Lekar ta vie lepsie diagnostikovat ako google. Riad sa lekarom, jeho pokynmi a nie "odbornymi" clankami na nete.
Ak citas na nete o rakovine bradavky, tak istotne vies, ze tento typ sa siri neuveritelne rychlo a je to aj vidno. Nemyslim si, ze toto je tvoj pripad...videli to dvaja lekari, vyskusaj naordinovanu liecbu a sleduj, ci sa nieco meni. Ak budes na pochybach, opat zajdi k lekarovi.
A je tu niekto taký kto mal ekzém na bradavke??
@zazvorka87 ale iba na jednej bradavke maš ten ekzem? ja sa už začínam báť..
@zazvorka87 moj gynekolog iba jedným okom na to pozrel, kožná povedala, že je to ekzém dala mi mastičky ale nezaberajú ... svrbenie už nemám ale na bradavke mam taký červený fľak.aviváž mám detskú...
A nie je to z toho že si si to len rozškrabala? A preto tam máš flak? Ja si myslím že ti len nesadol materiál podprsenky, alebo si sa spotila na prsiach pod podprsenkou a keď je zo syntetickej látky tak si iba chytila reakciu a tým škrabaním si si to rozškrabala a vznikol ti ekzém z tej reakcie... toto môže byť aj z tesného oblečenia, hlavne ak máš nejaký tesný top celý deň alebo niečo co tie prsia stláča. Alebo kludne aj z prášku, aviváže. Normálne si to masti s tým co ti dala kožná a uvidíš či ti to zmizne. Ak nie tak pôjdeš ku kožnej znova. Nepanikár...
@gabika0825 keby to bolo z toho čo píšeš bi bolo fajn .. :( nemyslím si, že je to z toho...
Ja msm
No a nemôžete to mat naniesto ekzému pleseň?
@luciaborekova123 čo mas?
@lauritka00 v podstate nijako, uzavreli to ako sfarbenie na koži urobili usg a viac nič, potom mi napíš ty ako si dopadla.
@lauritka00 áno svrbieť ma to prestalo ale mám tam taký menší ružový fliačik, ten nemizne ani po mastiach. Daj vedieť ako si dopadla.
zrus uplne avivaz
@lauritka00 to bolo autorke , ale nevadi
@lauritka00 no uvidíš mne to svrbenie prešlo iba fľak mi ostal...
@xiaomi_ detskú pouzivam
@lauritka00 no ja som mala na bradavke aj mam taký menší ružový fliačik. ALe taký slabučký, že ak som to ukázala kožnej tak z dialky to ani nevidela ale z blízka áno. Ešte stále ťa to bolí? Počkaj ale takto, zo začiatku som tam nevidela nič iba ma svrbela bradavka aj dvorec a potom po polroku sa mi tam spravil ten fliačik. Mne lekár chcel robiť aj odber vzorky ale potom to nechal, že asi to nič nebude neviem no...
@lauritka00 no ako si dopadla ? bola si už na sono?
@lauritka00 a ako dlho máš už to svrbenie ? uvidíš čo ti zajtra povedia...
Hlavne nepanikárte treba byť v kľude keď ste boli u lekára a dal masť nebojte sa hlavne netreba zanedbávať preventívne prehliadky