Môže to byť alergia na lieky?

nikalaura2016
2. feb 2018

Ahojte zeny mam prosbu som chora beriem byseptol a trifed sirup no na 4 den dneska som sa komplet cela vyhadzala moze to byt alergia na tie lieky na 4 den?zacala som sa trosku poslrabkavat a teraz vecer uplne cela vyhadzana...nejedla som nic take co by mi mohlo vadit..neviem ci teraz prestat brat lieky alebo co akurat na vikend to vyslo takze neviem teraz co mam robit...fenistyl mi nezabera...prikladam foto vopred dakujem...na pocit je to cele teple ale momentalne nesvrbi dala som si puder nato

luciahromadkova
2. feb 2018

Áno alergia, nedaj ďalší liek biseptol a návšteva lekára. Mala som pred pár rokmi. Pomohla mi len infuzia hydrocortizon, je to hormon, ale do 5 hodín mi exantem ( vysyp) zmizol.

luciahromadkova
2. feb 2018

Fenistil ti nezaberie. Len hlavne si nedaj ďalší liek teraz žiadny. Dýcha sa ti dobre? Neopuchas? Najlepšie smer lekár. Prezerajú ti tlak a dajú niečo proti alergii.

nikalaura2016
autor
2. feb 2018

@luciahromadkova dobre vysadim biseptol ale strasne to zacalo svrbiet neviete mi poradit ako aspon to svrbenie zastavit?niesom z mesta takze bude problem s pohotovostou mam malu dceru a manzel je v praci...aspon do zajtra mi neviete poradit co s tym robit aspon nech to nesvrbi

nikalaura2016
autor
2. feb 2018

@nikalaura201
@luciahromadkova vy ste to mala z biseptolu?

ninusa7
2. feb 2018

@nikalaura2016 dithiaden aspon.Alergia sa moze ukazat aj na 10 den

lavanille
2. feb 2018

@nikalaura2016 ak máš doma nejaké antihistaminiká tak si daj. Fenistil lokálne je slabý...napr. taký Zodac, Zyrtec, Claritine, Dithiaden? Ale ak sa ti to bude zhoršovať určite zajtra na pohotovosť. A biseptol preistotu vysadiť.

nikalaura2016
autor
2. feb 2018

@lavanille dakujem

osky
2. feb 2018

To je z biseptolu.je to humus.sa cudubem ze to este niekomu davaju!
Uz je to velmi davno.
Vyhodila sa jedna potom dve vyrazky a otrasne svrbeli.
Na 3.den som.bola uplne opuchnuta.celo oci usta....ledva som sa vratila zo skoly z internatu domov aby nadi mohli ist so mnou do nemocnice.tam mi kozna okmzite puchla nieco proti alergii a poveyala ze presne vysyp ktory mam zvonka mam aj zvnutra na vsetkych organoch.a ze keby sme boli este chvilku cakali ?mohla som sa aj zadusit!
Takze rychlo k lekarovi!!!!nie je to sranda!
Odvtedy vsade pisem cervenym alergia na Biseptol!!!!
Treba pozret zlozenie a nos si to aj na dovolenky lebo v zahranici to ako biseptol.nepoznaju.iba tie zlozky.

maminecka2
2. feb 2018

Je to urcite alergia. Moja mama to mava napr. aj po citrone, hlavne v kombinacii a acylpyrinom, tiez cele telo.
Optimalny by bol Dithiaden, alebo aspon ine antihistaminikum ak mas doma. Alebo nemas Fenistil kvapky pre dieta? Aj to si mozes dat- kukni davkovanie. Na svrbenie by bol dobry kupel v hypermangane. Alebo trosku sody bikarbony do vody- nieco z takych rad ako pri kiahniach.