Môže tak telo reagovať?

veronika2316
18. apr 2024

Ahojte mám 29 a už od puberty mi bývalo zle po mlieku nedávno som bola na gastro a vyšlo mi 0% enzýmov laktózy ale priznám sa nedodrziavam.moc diétu a dávam si vždy sa mi to prejavuje len tým že mi je ťažko akoby na vracanie. Avšak pred pár dňami som sa totálne vyhadzala celý chrbát a ramená lenže ja som cca týždeň predtým začala brať ráno pol tabletky egiloku ja neviem teda či z neho alebo žeby zrazu môžem tak na mlieko reagovatt? Dva dni som si egilok nedala mala som tabletky na alergiu ten chrbát a ramená sa zlepšili len mne bývalo moc zle každých pár minút extrasystoly tak včera ráno aj dnes ráno som si pol tabletky dala a na obed som mala puding a cca o pol 3 ma začalo pre zmenu svrbit predlaktie a ja zas neviem či to môže byť razom takto z mlieka alebo ten egilok čo myslíte? Zas ja si myslim že po tabletke by som sa vyhadzala hneď nie?

domka222
18. apr 2024

Ono ak nedodrziavaš diétu, časom sa môže zhoršiť stav v podobe bolestí kĺbov,zhoršeniu stavu kože... Ale stojí aj za zváženie vedľajších účinkov lieku

taktotedanie
18. apr 2024

Vyhadzal si si lebo nedodrzivas dietu, alergie a intolerancie sa vyvijaju zjes viac reakcia bude burlivejsia

rozculena
18. apr 2024

nedodržiavaním diéty si zhoršuješ stav.......