Ahojte mám 29 a už od puberty mi bývalo zle po mlieku nedávno som bola na gastro a vyšlo mi 0% enzýmov laktózy ale priznám sa nedodrziavam.moc diétu a dávam si vždy sa mi to prejavuje len tým že mi je ťažko akoby na vracanie. Avšak pred pár dňami som sa totálne vyhadzala celý chrbát a ramená lenže ja som cca týždeň predtým začala brať ráno pol tabletky egiloku ja neviem teda či z neho alebo žeby zrazu môžem tak na mlieko reagovatt? Dva dni som si egilok nedala mala som tabletky na alergiu ten chrbát a ramená sa zlepšili len mne bývalo moc zle každých pár minút extrasystoly tak včera ráno aj dnes ráno som si pol tabletky dala a na obed som mala puding a cca o pol 3 ma začalo pre zmenu svrbit predlaktie a ja zas neviem či to môže byť razom takto z mlieka alebo ten egilok čo myslíte? Zas ja si myslim že po tabletke by som sa vyhadzala hneď nie?
Vyhadzal si si lebo nedodrzivas dietu, alergie a intolerancie sa vyvijaju zjes viac reakcia bude burlivejsia
nedodržiavaním diéty si zhoršuješ stav.......
Ono ak nedodrziavaš diétu, časom sa môže zhoršiť stav v podobe bolestí kĺbov,zhoršeniu stavu kože... Ale stojí aj za zváženie vedľajších účinkov lieku