Ahojte , pisem radsej anonimne , tak co ma najviac trapi je neprijemny pocit na hrudi , hlavne vecer ked si lahnem a v noci , akoby sa mi nieco dialo so srdcom.... mam aj extrasystoly ,sem tam sa mi zatoci hlava.. pobehane vysetrenia , vsetky ok , aj ekg holter , no na ortopedii my nasli nejake vyrastky v oblasti hrudnej chrbtice , myslite ze moze toto sposobovat ? Mate niekto podobny problem ? Vopred dakujem za vase odpovede
Nemas stresy? Panicku poruchu? Depresie? Ano,moze byt aj z krcnej a hrudnej chrbtice. Extrasystoly mavaju aj zdravi ludia.
ano ja mavam taketo problemy z chrbtice
Novodobá diagnóza tetania ???
@stanulienkat stres nemam aspon si to neuvedomujem , a panicka porucha neviem , priznaky by mozno troska sedeli...
@irusa test na tetaniu mi vysiel negativny no dr povedala ze to neznamena je ju nemam
@paciko9 mas stale tieto problemi ci presli ? Mne toto trva uz cca 5 mesiacov
Mam to iste tiez vsetky vysetrenia ok, len na tlak sa liecim a neurologicka vsetky tieto priznaky zniesla na tlak...tetania negativna aj ked som to bral ako 100% ze ju mam ale prekvapilo ma zevraj nie..
Každy deň určite nie ale raz za čas ma to chytí. Najhoršie mi bolo ked som bola tehotná.
@paciko9 dakujem za odpoved , tak mavam aj ja raz tyzden lepsie raz horsie
ja som tak mala bolesti v hrudnom kosi, ze som sa nemohla riadne nadychnut. Pri plnom nadychu ma zastavila bolest a a nepustila ma plne sa nadychnut. Vyriesil to chiropraktik, ktory mi uvolnil pricviknuty nerv, alebo medikament Flector! Ten mi tiez vyriesil nedavne problemy s chrbticou. Prosim, ale ja Ti Flector nepredpisujem! Musis sa s lekarom poradit.
@paciko9 môže te mi poradit
@irusa ?
Áno môže to byt od chrbtice. Ja som mala stavy na infarkt. Všetky možne vyšetrenia a všetko ok až na ortopedii mi zistili ze mám zle zrastnuté platničky medzi stavcami.