Môže sa rastlina aloe vera dávať do ústnej dutiny?

jarkakkkkkk00
29. júl 2021

Ahojte . Mám otázku móže sa aleo vera ,normalne rastilna ktoru mam v kverináci dávat to ustnej dutiny ?? Napr natriet jazyk?

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
29. júl 2021

@deadlylucy suhlasim so vsetkym, este dodam, ze treba pouzit starsie listy, musia mat minimalne rok

tenerifka
29. júl 2021

@jarkakkkkkk00 takze odrezes list, zo spodu platok, obkrajas supku a stredom potries jazyk-vydrzat co najdlhsie, neprehltat....zvysny list das v miske/salke do dveri chladnicky a obdobne pouzijes nasledujuce dni

tenerifka
29. júl 2021

@jarkakkkkkk00 inak jeden moj znamy konzumuje aloe denne, aj do polievky si to dava🤣, tu to rastie vsade naokolo namiesto buriny

marcellka32
29. júl 2021

@tenerifka a tu je to tak neznáme celkom, hlavne zo zdravotného hľadiska pri konzumácii, ja hlavne pijem aloe, kupujem v lekárni

tenerifka
29. júl 2021

@marcellka32 doma si to davame na skrabance alebo popaleniny, zjest by som to nedokazala. Moja dcera si raz, ked bola mala, prilepila nos o horuci hrniec s kapustnicou, a ak by sme nemali aloe, tak by mala jazvy doteraz, davala som jej ho aj kazde 2 hodiny na to, v prve dni sa jej tam urobila tmava chrasta (vyzerala ako Mickey mouse), a za par dni to bolo prec, je to zazracny kaktus