Dobrý večer.
Minulý rok sa mi v práci stala taka vec ze ma pychalo pri srdci zľakla som sa tazsie sa mi dýchalo šla som na pohotovosť. Všetko ok.
Nemala som žiadne ataky lem ako keby stres,smútok, radosť. V stredu ma začali strašne boliet väzy zas stres .
A teraz som strašne,Strašne unavena .
Baví ma život všetko lem sa mi do ničoho nechce ako keby som nevedela co mam robiť keď som doma.
Myslíte si že je to depresia?
Mam ist k psychiatrovi?
Dnes mi prišli výsledky z krvy všetko v poriadku chvála bohu.
@kiwi3 presne to som isla pisat... susedu to chyta na jar a na jesen
Ani ja nemám rad určite počasie..ale aj keď je pekne tak my dokážu zničiť deň kolegovia...tak
@katkaseiner a co s tým robí suseda
40 perc. pacientov ktorí majú depresie a liečia sa ad sa musia opakovane vracať k liečbe ad...
prečítaj si ako sa depresia prejavuje... to nie je len bolesť väzov...
@gkka ona nic, ale aj v skole aj doma ju sleduju...ak ma divne prejavy, tak ide na par dni do nemocky
@deti95060810 precitala len nieco s toho mám bez Energie inak nič.
Robili ti aj odbery na boreliózu? Ani nemusíš vedieť o tom, že si mala kliešťa... Vtedy je bolesť pohybového aparátu a obrovská únava. Hlava by chcela, ale telo nič nevládze. Symptomatológia pri depresii je iná ako uvádzaš. Nepodľahni tomu, zmobilizuj svoje sily. Každé telo má v sebe sebaozdravné sily, ale človek ich nevyužíva. Mám kamarátku, ktorá má sklerózu multiplex, snímky MR - mozog jak ementál samá lézia, lekári sa čudujú, že ešte chodí. A ona to svojou psychikou tak drží, že vyšla na Modblanc. Daj sa poriadne vyšetriť, nepodceň somatiku. Dnes lekári urobia základný balíček odberov a keď nič v krvi nenájdu, šup antidepresíva a potom je to začarovaný kruh. Vylúč somatickú príčinu a ak bude všetko OK, daj sa na jógu, kraniosakrálnu terapiu, pozri napr. www.kraniorevital.sk. Pozri si životný príbeh chlapa čo bol na vozíku a lekári nevedeli ani diagnózu, ani liečbu: youtube: Dušek + Radek Neškrabal kraniosakrálna terapia. Ak by ti náhodou potvrdili boreliózu, rieš to biorezonanciou. Syn sa liečil tento rok tri mesiace u pôvodných domorodých šamanov v Peru, Pucalpa na zažívacie ťažkosti. Boli tam aj pacienti s príznakmi ako uvádzaš, ktorým nevedeli lekári pomôcť. Viem dať kontakt. Veľa šťastia prajem.
@tramuntana minulý rok keď som bola na pohotovosti mi robili vsetke vyšetrenia všetko ok aj srdce, borelioza nebola.
Nakoniec chronicky sinus
existuje sezonna depresia, skus si o tom nieco pozriet.