Môže môj partner po masáži vykonávať fyzickú prácu?

kjll
11. okt 2021

Ahojte. Neska bol na masáži. Hovorila masérka, že aspoň 3 hodiny aby nerobil nič. 3 hodiny prešli, nič nerobil, ale ide poobede do roboty. Počula som, že po masáži sa môže vracať. Teraz pociťuje trošku svalovicu.
Môže nastať nejaká komplikácia, keď pôjde do roboty, a bol na masáži?
Čo odporúčate?
Náplň práce dvíha 15kg celých 8 hodín.
Ďakujem za každú reakciu.

zuzka0605
11. okt 2021

prosim ta, nech ide normalne do prace, nic mu nebude

katkaseiner
11. okt 2021

z coho by mal vracat? Ako hej, ked je silna masaz, moze mat kludne svalovku ale to je tak vsetko.

ivkazba
11. okt 2021

Neviem čo je "neska", ale normálne môže ísť do práce a dvíhať ťažšie.

marpel
11. okt 2021

@ivkazba veď káva - Nescafe 😂.

marcellka32
11. okt 2021

Kľudne môže ísť neska aj zajtra do práce...

monulienka242
11. okt 2021

Do práce kľudne môže ísť, nech si zoberie nejaký liek od bolesti /Paralen, Ibalgin atď./ .

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacianka
11. okt 2021

Veď ho nemasiroval parný valec, a za 50r masáži som nepočula že sa nesmie ísť do práce.
Nabudúce nech sa dá masírovať po práci a potom relaxovať

laurika999
12. okt 2021

@ivkazba Možno myslela "nesku", ako instantnú kávu 😁

ivkazba
12. okt 2021

@marpel
@laurika999 baby, nemám doma nesku, tak toto ma vôbec nenapadlo 😂

leangela
12. okt 2021

Tak niekomu moze prist nevolno po masazi, ale je to rozne. Ja napriklad chodim vacsinou poobede na vecer, aby som potom uz mala len klud aby som oddychovala. Lebo mnohokrat je chybou, ze clovek ide na masaz a potom hned do toho isteho stereotypu, ktory casto sposobuje problemy s chrbtom 😉

vierkaa0
12. okt 2021

niekomu moze prist po masazi nevolno, niekedy vie nastupit aj horucka, no tazko povedat. vies ako ale zas brat si kvoli tomu dovolenku, to si skor mohol tu masaz naplanovat lepsie, aby mal po nej klud

kucik77
27. máj 2022

Neodporúčajú ísť do práce ak má človek ťažkú fyzickú prácu. Ja som išla po nej do práce ale potom mi bolo strašne zle