Aka Je možnosť že mladý človek môže dostať mozgovú príhodu ?
Ide o čas
Ano, mala som pred dvomi rokmi.
@amarilka26 Strašne A Ako vam bolo pred ňou ? Vedeli Ste že sa s vami niečo deje ?
Kolega mal ako 28 ročný. Uňho to bola náhla ukrutna bolesť hlavy a dezorientacia. Prestastie sa z toho dostal.
Pri mŕtvici ti väčšinou ochabne jedna strana tela, tam vnímaš, že niečo nie je v poriadku, dezorientácia, bolesť hlavy,ochabne svalstvo,často človek nevie komunikovať alebo komunikuje ale viac menej je tam znak poruchy reči. Tetánia, mojej kamarátke to zistili na strednej škole a vždy keď mala stav mi vravela, že jej chveje celým telom,ale inak normálne fungovala,len je to o psychike dosť.. každý deň jedla magnezium tabletky to jej pomáhalo aj na kŕče do prstov a do rúk.
@petulka2021 No Teraz ma každý druhý tetaniu a ta tetania teda poriadne dokaže simulovať ovela horšie choroby niekto to bere v pohode mam taky a taky zdravotny problem a niekto sa z toho zcvokne ....
Môže, moja neurologička mi hovorila,že ked robila na JISke tak sa to stavalo celkom často. Ale je pravda, že veľa ľudi ma panicku poruchu a tetaniu a v takych pripadoch je zamyšlanie sa nad takymito vecami skôr na škodu.
Áno.aj 20 r..ak sa čokoľvek stalo okamžite volať rzp