Dobrý deň, môže mi po prekonaní covidu spravit všeobecný lekár test na protilátky? Alebo ako to funguje? Plati sa aj niečo? Ďakujem
urobí to , ak je to potrebné. Mne urobila, neplatila som, ale som stále bola chorá. Ináč na požiadanie sa platí.. A myslím, že je to aj zbytočné, pretože je to len pre dobrý pocit🙂 Mne sa napr. nevytvorili vôbec a som mala veľmi ťažký priebeh..
Bol niekto po prekonaní Covidu opätovne po 3 mesiacoch na protilátky? ak ano kde? DR mi uz odmieta robit. No ked mam stále protilatky,preco by som mala chodit na tie nezmyselne testy....
@mayusik ahoj, ja som covid prekonala v januari 2021 stredne ťažký priebeh. Ked mi skončila vynimka z testovania po 3 mes. od prekonania som si dala urobiť test na protilatky - platila som 15 € u všeob. lekarky. A kedže mi vyšli po 3 mes. celkom vysoke 215,5 tak mi dala papier na ďalšie 3 mes. , že mam výnimku z testovania. Potom si dám znovu urobit....a očkovať sa zatiaľ nechystam. Manžel mal tiež taky priebeh ako ja a ma 161,3 tiež pekne.
Som zvedava po ďalšich 3 mesiacoch ako to bude....
Ja som prekonala covid v novembri, ľahký priebeh /strata čuchu, chuti, 2 dni bolesť hlavy a zimnica 1 deň/ , manžel bol negatívny. Manžel dostal covid na začiatku februára a ja som už bola po tej 3 mesačnej lehote /zopár dní/...takže pre mňa platila znova karantena, obvodak mi dal spraviť protilatky a že žiadne. Takže som znova trčala v karantene a potom som musela ist na PCR test. Napriek "žiadnym" protilátkam som znova covid nedostala.
@llenka014 platí sa to... A nie každý všeobecný ich robí