Môže mi meškať menštruácia aj kvôli očkovaniu na Covid-19?

1. apr 2021

Ahoj môže meškať menštruácia aj kvôli očkovaniu na Covid?

pribinak
1. apr 2021

To je nepravdepodobne

janinah
1. apr 2021

nie

autor
1. apr 2021

Dobre ďakujem, tak asi je na čase test.

hettinka
2. apr 2021

Áno, mne meškalo presne týždeň. A to mávam skôr kratsie cykly, toto bolo fakt nezvyčajne.

ivaa_
2. apr 2021

Tiež mi meškala 10 dni 🙂 inak mávam pravidelnú

jolikaa
2. apr 2021

@ivaa_ @hettinka a boli ste ockovane pred ovulaciou?lebo akykolvek stres pre organizmus, teda aj ockovanie,moze posunut ovulaciu alebo ju vyblokovat a tym posunut aj menzes.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivaa_
2. apr 2021

@jolikaa fu to ti vôbec neviem povedať, keďže ja tiež neriešim kedy mám ovulaciu :/

autor
2. apr 2021

No já som to zistila nedávno že mi mešká a to som tam šla na očkovanie s tým že mi mešká deň a dnes sú to 4 dní čo nemám.

natia29
22. máj 2021

jasne, ze moze, nech sa paci, samotny Gatesov Microsoft zverejnil clanok, ktory o tom hovori https://www.msn.com/en-us/health/medical/could-... zavery si spravte vy

miriamca
3. jún 2021

Dievcata ako ste dopadli? Presne toto riesim aj ja... bola som ockovana prvou davkou a menzes nikde 🤷🏻‍♀️ Prisiel vam nakoniec? A mohli to teda mat suvis s ockovanim? Dakujem😉

janka2501
30. jún 2021

mne po 1 davke prisiel o 4 dni neskor, a po druhej uz meska 7 dni,a to mam 45r

katulienkax
30. jún 2021

ano moze sak to pisala oficialne od pfizeru ze ockovanie ovplyvnuje kramy, mozu byt dlhsie, kratsie, silnejsie alebo meskat

katulienkax
30. jún 2021

a aj preto je velmi vhodne aby sa ockovali tehotne zeny 😵

danulka3
30. jún 2021

Čím ste boli očkované? Ja Astrou a tie mi meškajú týždeň? Mám 44r.

janka2501
1. júl 2021

@danulka3 pfizerom

marse
1. júl 2021

ano meškali mi týžden. pfizer.

ndrag
1. júl 2021

aj mne meskala tyzden po prvom pfizeri

ika999
20. júl 2021

Mne meska 17 dni! (vsetky 4testy negativne+ 1 krvny test negativny, nemam absolutne ziadne priznaky, ani ako mavam, ked mi ma prist menzes a ani ako mavaju zeny, ked cakaju babo). Po prvej Pfizer vakcine mi nemeskala menstruacia, po druhej 5 dni a to mam pravideny cyklus-mam appku uz roky! Na dalsi mesiac (od druhej davky)mi meska 17 den! Byvam v zahranici a citala som, ze zeny maju podobne skusenosti s meskanim po ockovani aj od druheho mesiaca- je toho plny Twitter!! Tu v USA ockuju uz od marca vo velkom, takze zeny maju uz prehlad o meskani ovela skor ako na Svk, kedze vsetky uz mame po 2 vakcine vyse dva/tri mesiace. Zacali tu uz robit kvoli tomu aj studie. Dufam, ze mi menzes nakoniec pride a toto ockovanie nebude mat dlhodoby vplyv na nase zdravie. Nemam rada hoaxy a podobne. Som za ockovanie (v case celosvetovej pandemie), ale po precitani tych reakcii na Twiter mam trosku obavy. Pisali aj, ze niektori muzi maju problemy s erekciou po druhej vakcine. Tak to je tiez sila. Moj ale nema! Nastastie🙂

janka2501
20. júl 2021

@ika999 mne nakoniec prisiel menzes, mala som mat 25.6, a prisiel az 15.7....zvycajne mavam 3 dni, teraz som mala velmi silne 2 dni, a take slabe doteraz...cize 6 den este mam... v piatok idem na preventivku, som zvedava co na to dr povie, cely cyklus mam rozhadzany

ika999
20. júl 2021

Kto mate Twitter mozete si precitat dalsie diskusie o Tom tu https://twitter.com/soundofmaddie/status/139434...