Ahoj môže meškať menštruácia aj kvôli očkovaniu na Covid?
nie
Dobre ďakujem, tak asi je na čase test.
Áno, mne meškalo presne týždeň. A to mávam skôr kratsie cykly, toto bolo fakt nezvyčajne.
Tiež mi meškala 10 dni 🙂 inak mávam pravidelnú
No já som to zistila nedávno že mi mešká a to som tam šla na očkovanie s tým že mi mešká deň a dnes sú to 4 dní čo nemám.
jasne, ze moze, nech sa paci, samotny Gatesov Microsoft zverejnil clanok, ktory o tom hovori https://www.msn.com/en-us/health/medical/could-... zavery si spravte vy
Dievcata ako ste dopadli? Presne toto riesim aj ja... bola som ockovana prvou davkou a menzes nikde 🤷🏻♀️ Prisiel vam nakoniec? A mohli to teda mat suvis s ockovanim? Dakujem😉
mne po 1 davke prisiel o 4 dni neskor, a po druhej uz meska 7 dni,a to mam 45r
ano moze sak to pisala oficialne od pfizeru ze ockovanie ovplyvnuje kramy, mozu byt dlhsie, kratsie, silnejsie alebo meskat
a aj preto je velmi vhodne aby sa ockovali tehotne zeny 😵
Čím ste boli očkované? Ja Astrou a tie mi meškajú týždeň? Mám 44r.
ano meškali mi týžden. pfizer.
aj mne meskala tyzden po prvom pfizeri
Mne meska 17 dni! (vsetky 4testy negativne+ 1 krvny test negativny, nemam absolutne ziadne priznaky, ani ako mavam, ked mi ma prist menzes a ani ako mavaju zeny, ked cakaju babo). Po prvej Pfizer vakcine mi nemeskala menstruacia, po druhej 5 dni a to mam pravideny cyklus-mam appku uz roky! Na dalsi mesiac (od druhej davky)mi meska 17 den! Byvam v zahranici a citala som, ze zeny maju podobne skusenosti s meskanim po ockovani aj od druheho mesiaca- je toho plny Twitter!! Tu v USA ockuju uz od marca vo velkom, takze zeny maju uz prehlad o meskani ovela skor ako na Svk, kedze vsetky uz mame po 2 vakcine vyse dva/tri mesiace. Zacali tu uz robit kvoli tomu aj studie. Dufam, ze mi menzes nakoniec pride a toto ockovanie nebude mat dlhodoby vplyv na nase zdravie. Nemam rada hoaxy a podobne. Som za ockovanie (v case celosvetovej pandemie), ale po precitani tych reakcii na Twiter mam trosku obavy. Pisali aj, ze niektori muzi maju problemy s erekciou po druhej vakcine. Tak to je tiez sila. Moj ale nema! Nastastie🙂
Kto mate Twitter mozete si precitat dalsie diskusie o Tom tu https://twitter.com/soundofmaddie/status/139434...
To je nepravdepodobne