Môže mi lieky na alergiu predpísať aj obvodna lekárka? Už týždeň mam spuchnute krvavé oci a neda mi dychat no na alergologiu ma objednali az koncom roka ked si kúpim claritine v lekárni to mi moc ne účinkuje nikdy predtým som s tym nemala problémy prišlo to zo dna na deň 🤦♀️😐 a dosť to otravuje
@darina1952 ďakujem to som uz pozerala Len mne sa neda ani dýchať a nechcem si stále striekat sprej do nosa 🙏
@lenicka777 pravdaže ti predpíše, napr. zodac mne úplne bežne...ale na tých 7 dní sa dajú kúpiť aj bez receptu.
@lenicka777 tak si daj predpísať lieky
@lenicka777 ano Aerius, Zodac..
@darina1952 my ich mame a nepomahaju 😕
@lenicka777 skus ist na ocne.nam tam predpisala na alergiu
@gbgb ďakujem 😇
@lenicka777 a keby zavoláš alergologicke že máš problémy tak ta urcite zoberie a predpise. Mňa tak zobrala moja tiež som mala extrém s nosom a ocami
@lenicka777 no mne predpisovala aj obvodná ale čo mi hovorila je tam podmienka že to môže predpísať iba do pol roka od poslednej návštevy alergologa.
@lenicka777 zalezi od toho, co konretne potrebujes predpisat. taky Zyrtec, ci Zenaro ti moe predpisat aj obvodacka, spreje do nosa, to neviem. nejake kvapky do oci tiez,a le neviem ci vyslovene aj take,a ko alergolog.
neviem ci chcodis na alergo pracidelne,a lebo ides 1x., ak si tam uz bola a tie lieky si uz uzivala, cez telefon mozes vybavit aj E-recept.
@majamat no práveže som ešte ani raz nebola tak preto sa pýtam ale ďakujem 🙂
@lenicka777 isto ano mne očná predpísala Auerius
@lenicka777 flixonel sa da volne kupit. Je to povodny flixonase, co bol na predpis...
Ak ti je velmi spatne, treba ist klasika na pohotovost.
@palinohavino ďakujem uz som jej volala aj mne to predpísala 🙂
@lenicka777 kúp si na voľno v lekárni očné kvapky Livostin - sú na alergiu, ušetríš si cestu k dr.
https://www.benulekaren.sk/livostin-0-5-mg-ml-o...