dobry den
mozem sa opytat moze mi kari omacka zafarbit stolicu do cervena?
celkom som sa zlakla. viem ze cerven a repa farbi ale aj kari?
dakujem.
@markusrasford mne nie je do smiechu. nakolko mi zistili krv malinko preventivka ale na kolono mi nepresli cele crevo.
@markusrasford ano, bude aj zelena a aj paradajkove supky v nej bude vidiet. A ked zje kukuricu bude mat v stolici zlte kusky a po surovej mrkve oranzove. Potrava sa pri prechode crevom uplne nerozlozi a niekedy su zvysky roroznatelne
@viestta kukuricu vela x kakam nestravenu takze co pises je pravda. jedavam aj cviklu aj to farbi moc viem ale to kari som si nebola ista.
Okultne krvacanie sfarbuje stolicu skor do cierna, pretoze je to stravene kr. Jasno cervena krv znamena krvacanie v konecniku, ak by si tam mala lezie, tak by ich pri kolono nasli. Ak sa bojis chod na kolono znova
@viestta chystam sa. dakujem
Pozri na zlozenie tej kari omacky, co tam pridali. Je celkom mozne, ze aj potravinarske farbivo
@markusrasford by si sa čudoval,ale môj malý ma po spenate zelenú a po rajcinovej polievke červenú stolicu🤷♀️
@markusrasford Dobre rano. To si fakt nevedel doteraz,ze stolica po spenate je zelena?
Zalezi,kolko bolo tej cervenej,ci to vyzeralo ako krv,alebo to bolo len jemne zafarbene. Ja poznam kari skor zlte,tak neviem,ci by som si to spajala s cervenou.
@markusrasford áno. Dnes malo rajcinovu,tak ak chceš,zajtra môžem poslať foto😉
@markusrasford no vieš,nie každá potravina ti stolicu zafarbi🤷♀️ ale poviem ti ešte niečo zaujímavé 😃 kamoskina malá malá už aj ružovú 😂 po tých skvelých prifarbovanych kornutkoch na zmrzlinu😅
@markusrasford do diskusie sa to nehodí,nie jazdy je taky gurman 😂
@markusrasford nerob zo seba este vacsieho hlupaka ako sa nam zdalo po tvojeóm prvom komente.
Bielkoviny sa travia inac ako vlaknina z ovocia a zeleniny. Vlakninu nikdy nestravis uplne. A mozno ti poviem nieco dalsie o com si doteraz netusil ak zmiesas viac ako 3 farby, ysledok je rozny odtien hnedej, takze ta hneda co z teba druhym koncom vychadza je len namiesana z roznych farieb potravy, ktoru si skonzumoval. Ked budes dobre sledovat najdes rozne odtiene hnedej, podla toho z akych zakladnych zloziek sa sklada.
Môžu to byt hemoroidy