Môže mi fajčenie spôsobovať bolesť na hrudi?

lucia851
22. okt 2021

Môže mi fajčenie spôsobovať bolesť na hrudi? Mam aj problémy s chrbticou. Ako ste prestali s fajčením?

dajulka01
22. okt 2021

@lucia851 ja keď som fajčila tak mi vždy bolo zle, žel sa mi dýchalo a mala som taký ťažký pocit na hrudi... Povedala som si stačí.. Popravde som sa zľakla že mi niekedy príde naozaj zle a odpadnem alebo niečo... Tak som z dňa na deň prestala...

sara07
22. okt 2021

môže jedno s druhym , tam toho čo ovplyvnuje fajčenie je tak vela že ked si len prečitaš tak by si toho mala nechat
každy prestane inym štylom

nelinka888
22. okt 2021

Kľudne môže, ľudia mávajú rôzne problémy, keď fajčia, ide len o to si uvedomiť, či v tom chceš aj naďalej pokračovať, alebo to budeš ignorovať.

michaela789
22. okt 2021

Neviem ako dlho fajčíš, ja som prefajčila časť strednej a celú vysokú dohromady cca 8r, prestala som keď sme sa rozhodli s manželom mať dieťa. A popravde, nijaký rozdiel som na sebe nevidela ani necítila 🤷‍♀️ ako jasné, že nepochybujem o tom že to bol dobrý a hlavne zdravý krok, len vravím že nemám pocit že by mi zrazu začal nový život, alebo že by mi zrazu vzduch chutil inak 😅
Takže tá bolesť môže aj nemusí mať s tým súvis. Každopádne, odporúčam prestať už len pre svoj dobrý pocit 🙂 ja som prestala postupne. Denne som normálne vyfajčila 8 cigariet a postupne som každý druhý deň znižovala frekvenciu a teda aj počet: 5 denne s väčšími rozostupmi, 3 denne s ešte väčšími, 1 denne, 1 za dva dni a tak ďalej.... A podarilo sa, bez toho aby som bola nervózna keď si niekto zapáli vedľa mňa, ak môžem poradiť - ak sa rozhodneš prestať, obmedz aj alkohol (aj spoločenský). Mňa najviac ťahalo fajčiť keď som si čo i len glg piva dala pri grilovaní. Takže pokým sa ti nepodarí prestať, vyhýbaj sa aj tomu.

lucia851
autor
22. okt 2021

@michaela789 ja alkohol nepijem

michaela789
22. okt 2021

@lucia851 tak to je len dobre 🤗

bloger
22. okt 2021

@lucia851 môže to súvisieť s tou chrbticou

lucia851
autor
22. okt 2021

@bloger môže, ale môže to byť aj tým fajčením,lebo aj z pľúc ma môže bolieť na hrudníku

bloger
22. okt 2021

@lucia851 okej a nedýcha sa ti ťažšie?

lucia851
autor
22. okt 2021

@bloger dýcha. Chvi

robkohehe
11. mar 2023

Keď fajčím zhruba 2 týždne a cítim potom bolesť na hrudníku… čo presne by to mohlo byť?? Ako je to nebezpečné?? Ďakujem za odpovede lebo som počul že veľa ludí tento problém nemá a už vôbec nie v počiatkoch fajčenia…

dajulka01
23. mar 2023

@robkohehe ja som tento pocit mala, prestala som uplne fajčiť už je to 2 roky… a som spokojná