Moze moja zubarka pindat na to, ze som si dala jeden zub osetrit u sukromneho zubara? Chystam sa teraz k nej na prehliadku a mozno si to vsimne podla jej zaznamov. Bolo to v case ked som bola na konci tehotenstva minulu zimu a ona vtedy strasne vyzadovala AG testy tak som vyuzila pri jednej navsteve muzovho zubara.
@vierka0508 Ak máš peniaze na to nie je problém. Zubárka ti nemôže povedať nič.
@vierka0508 je to tvoja vec.Zaplatila si si to.
nemusí si to ani všimnúť...
Prečo by mala pindať? Sú to tvoje zuby.
Mne rozum stojí nad tým, koľko ľudí sa bojí v podobných situáciách: boja sa ísť na preventívku, že im Dr. vynadá, lebo už mali ísť dávno a neboli, boja sa ísť k inej kaderníčke, že čo im povie tá ich, ku ktorej chodia roky, keď si to všimne... podobných vecí som tu čítala veľa, napríklad aj včera s tým impregnačným sprejom v Deichmanne. Ja to absolútne nechápem! Ľudia, neblbnite, čoho sa bojíte?!
@vierka0508 Ja som ju sama upozornila že som bola inde a nehovorila vôbec nič len si to poznačila do karty.
Nie, pokial zubarka nieje zaroven tvoja mama tak nechapem preco by mala, snad sa nebojis zubarky.. Je tvoja vec kde a preco sa nechas osetrit.
@vierka0508 nemoze. Mm si dava opravovat zuby u mojho a ten jeho pri pp zahlasil ze intakt (nespoznal ze zub je oprsvenu ani). Lebo jeho dr vsetko sfusoval len