Môže mať zubárka problém s tým, že som si dala ošetriť zub u súkromného zubára?

vierka0508
1. apr 2022

Moze moja zubarka pindat na to, ze som si dala jeden zub osetrit u sukromneho zubara? Chystam sa teraz k nej na prehliadku a mozno si to vsimne podla jej zaznamov. Bolo to v case ked som bola na konci tehotenstva minulu zimu a ona vtedy strasne vyzadovala AG testy tak som vyuzila pri jednej navsteve muzovho zubara.

e1i
1. apr 2022

@vierka0508 nemoze. Mm si dava opravovat zuby u mojho a ten jeho pri pp zahlasil ze intakt (nespoznal ze zub je oprsvenu ani). Lebo jeho dr vsetko sfusoval len

bloger
1. apr 2022

@vierka0508 Ak máš peniaze na to nie je problém. Zubárka ti nemôže povedať nič.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
1. apr 2022

@vierka0508 je to tvoja vec.Zaplatila si si to.

deti95060810
1. apr 2022

nemusí si to ani všimnúť...

h2
1. apr 2022

Prečo by mala pindať? Sú to tvoje zuby.
Mne rozum stojí nad tým, koľko ľudí sa bojí v podobných situáciách: boja sa ísť na preventívku, že im Dr. vynadá, lebo už mali ísť dávno a neboli, boja sa ísť k inej kaderníčke, že čo im povie tá ich, ku ktorej chodia roky, keď si to všimne... podobných vecí som tu čítala veľa, napríklad aj včera s tým impregnačným sprejom v Deichmanne. Ja to absolútne nechápem! Ľudia, neblbnite, čoho sa bojíte?!

h2o2
1. apr 2022

@vierka0508 Ja som ju sama upozornila že som bola inde a nehovorila vôbec nič len si to poznačila do karty.

selest
1. apr 2022

Nie, pokial zubarka nieje zaroven tvoja mama tak nechapem preco by mala, snad sa nebojis zubarky.. Je tvoja vec kde a preco sa nechas osetrit.