Ahojte baby svokra ide zajtra k sestrinej dcére a ma kiahne môže ma nakaziť keďže som tehotná posledný mesiac , a neviem či ja som mala kiahne lebo mamka si nepameta takže mám dosť obavy, ďakujem za rady .
@janka3179 mama tiež chodila k mojej sestre keď jej deti mali kiahne.byvame spolu a nezaniesla kiahne mojim deťom ,ktoré doteraz kiahne nemali.
@moniczka31 Ved Ok len som tehotná a to je infekčné takže sa bojím
@janka3179
no svokra je miláčik teda! Ohľaduplnosť laskyplna, neodstráni tak... Zial na blbosť niet bylinky.
Ak mas možnosť, tak na posledný mesiac odid kuvrodicom akebo niekde, neviem.
Ja by som také srandy vedome neriskoval aj keď som to v detstve mala. Tiez som tehotna, deti v skolke, jasliach ale akonáhle by mali prípad v skolje, nechávam deti doma.
Mne stacilo len prejst cez chodbu kde predtym niekto s kiahnami bol a ako tehotna som ich dostala.
@sella38 https://www.gsklub.sk/magazin/co-ma-spolocne-pa... ale ano prenasa
@janka3179 prosim ta, zasa neprehanaj 🤦 O ziadne babo neprides, aj keby si kiahne dostala.
@janka3179 nestresuj, pokial svokra uz kiahne mala, nema ta ako ohrozit
Nie, ak ich svokra mala, tak ich neprenesie. To by si nemohla ani von vychádzať. Najskôr si zistí, či si ich mala alebo nemala ty. Ja som nemala. Mám dve deti a nedostala som ich ani v jednom teho. Zas tu nepreháňajme a nepanikarme pre nič, lebo svokra. Či by si tak vyvádzala aj keby ide o tvoju mamu 🤔
@veronikaszabova no je to infekčné , a ja neviem vi som ich mala lebo mama si nepameta
@lucia147852 no to si píš že by som tak vyvádzala aj keby šlo o moju mamu a to dupľom , ja nám dosť ryzikove tehotenstvo a neni to sranda mám 3 týždne do pôrodu , ide o babo nie omna abo o svokru že vyvádzam pána beka
@janka3179 ak svokra kiahne už mala tak ich preniesť na teba nemôže