Môže kašeľ prejsť a začnú sa upchávať dutiny?

keira
30. okt 2024

Moze kasel prejst a zacnu sa Vám upchavat dutiny? Čiže prejde do zadnej nádchy? Nemalo by to byt naopak?🤔

palculienka40
30. okt 2024

@keira Môže alebo je tam iný nový infekt.

keira
autor
30. okt 2024

@palculienka40 aha..ale už to ma zas iny suvis🤔

rude_baby
30. okt 2024

Ja som tak mala cez covid. Kašeľ skončil a potom sa mi upchali dutiny, a to som už bola negat

keira
autor
30. okt 2024

@rude_baby fakt? a ake si mala est epriznaky? ako ti to zacalo, ako si sa citila? kolko to trvalo, kym si bola fit? a cim si sa liecila?

rude_baby
30. okt 2024

@keira len som mala pocit, že na mňa nieco lezie, suchý kašeľ, hrdlo ma bolelo prvý deň, bez teploty, bez soplov, bez bolesti kĺbov a svalov, a upchaté dutiny, resp ako keby som to mala niekde hore v nose opuchnute. Brala som sinupret aby sa mi pustili sople, stoptussin na kasel a sprej do nosa, na noc nurofen Rapid. V stredu som bola pozitívna a v pondelok negatívna, ale už v sobotu som bola ok.

rude_baby
30. okt 2024

Ale tie upchaté dutiny trvali týždeň a dačo aj po negat teste

keira
autor
30. okt 2024

@rude_baby a tie si potom ako dobojovala?

marianarem
30. okt 2024

@keira Odkedy som spoznala mojho muza a az do nastupu nasho syna do skolky, vzdy unho choroba prebiehala tak, ze najprv zapalene hrdlo, potom kasel, potom nadcha. Az skolkarske choroby mali aj iny priebeh.

keira
autor
31. okt 2024

@marianarem no sranda, a aj vytery si daate robit?

marianarem
31. okt 2024

@keira Nedava si robit vytery, tou nadchou to vzdy skonci. Tiez som bola prekvapena, ze mu to vzdy prejde z hrdla do nosa a nie naopak.

keira
autor
31. okt 2024

@marianarem a inac sa citi ok? ci musi to vylezat?