Baby, uz asi 1-2 tyzdne citim akusi hrcku v krku. Na lavej strane. Boli ma hlavne pri prehltani. Na dotyk si ju ani neviem nahmatat, lebo je viac vo vnutri. Neviem ci ide o endokrinologicky problem, alebo ist na krcne. Pred tyzdnom som si davala robit vysetrenie krvi a vsetko v najlepsom poriadku, tak neviem. Ale som z toho trosku nervozna. Zacinam akosi na sucho pokaslievat. Moze ist aj o stafilokoka alebo streptokoka? Dakujem.
ked si si davala robit vysetrenie krvi tak predpokladam ze ta lekar prezrel a zvacsene mandle by videl ... moze to byt aj prejav stresu a uzkosti ... cize psychosomaticke...
mozes skusit ist k ORL lekarovi ... prip na endokrinologiu ale tam musis mat najprv termin a to moze u prvovysetrenia byt otazka mesiacov ..
este tak mozno skusit sono stitnej zlazy kam moze poslat aj obvodak ... ale teda predpokladam ze TSH ti robili v krvi ked si sa na toto stazovala...
Nemohli by to byť presilené alebo zapálené hlasivky? Pri tom zvykne byť pocit akoby hrčky v krku...
Nejedná sa len o zväčšené krčné mandle? Na tvojom mieste by som zašla ku lekárovi na ORL.