Môže dlhodobý opuch/zápal nosovej sliznice spôsobiť sťažené dýchanie?

saimon653
5. apr 2023

môže dlhodobý opuch/zápal nosovej sliznice spôsobiť sťažené dýchanie aj ústami, dychavicu, točenie hlavy, slabosť / tetanicke stavy ?

zabka79
5. apr 2023

@saimon653 ja mam celorocnu nadchu na alergickom podklade uz roky. Stazene dychanie som nemala. Kazdopadne treba to riesit

saimon653
autor
5. apr 2023

@zabka79 a používaš niečo na to? ja mám vybočenu nosovu priehradku a mám zapálenu a opuchnutu sliznicu v jednej dierke

namornicka
5. apr 2023

Zapal v tele treba riesit, kdekolvek sa nachadza. Lebo ked sa z neho stane chronicky tak sa tazsie odstranuje, moze sa niekde usadit a sposobovat problemy. Nehovoriac o oslabovani imunity.

zabka79
9. apr 2023

@saimon653 no otrivin ale to nie je ok no davam si ho casto. Na jar si davam lieky od imuno, aerius a sprej mometasone. Tiez mam krivu prepazku ale neverim ze by operacia pomohla

tanika
30. apr 2023

Toto mam po silnom zápale dutin ja , pouzivam kortikot.sprej nepomáha od orl a zhoršilo sa mi ti teraz ked zacalo vsetko kvitnúť dokonca pouzivam aj spreje na astmu nepomáha v tyzdni chcem skocit na plucne uvidime co mi povedia , mne tak velmi spuchla ako zacalo vsetko kvitnúť beriem sice atihistaminika ale nepomaha mi to strasne som zadychana a opuchnuta sliznica v nose bez nadchy niekdy mi zatekaju hlieny to z mojej strany takze nie si sam , mam za sebou uz 4 operácie dutin vzdy to pomoze tak na 1,5- 2 roky naposledy som bola v toku 2020 mala som pokoj a tuto sezonu po silnom zápale dutin opäť problemy sice ma dutiny nebolia ako predtym ale opuchaju a tazko sa mi dycha .