Ahojte ,hľadala som všade či nenájdem niekde niekoho kto by mal skúsenost s mojím problémom ale nenasla som nic. Tak sa skúsim opýtať takto či sa niekto nenájde.V auguste som po 9 mesiacov snaženia sa o babo prekonala mmt podstúpila som laparoskopiu a odstránili mi pravý vajcovod,menštruácia sa mi dostavila do 4 týždňov (v septembri) a však na kontrole mi našli cystu(folikularnu 4cm) na ľavom vajecniku ležala som v nemocnici kvôli nej lebo som mala v brušnej dutine tekutinu zmiešanu s krvou.Pustili má domov s tým že sa to utastalilo a budeme čakať či cysta nezmizne sama.Teraz v októbri som mala menštruáciu 28 daňoví cyklus 5.10-10.10 bezproblémov žiadne bolesti nič na kontrole opäť že počkáme .Čo má ale znepokojuje je to že 16.10 som začala špiniť a stupňovalo sa to teraz je to 3 deň ktorý už krvacam a neviem či to mám pripisovať cyste alebo čomu (menštruáciu by som mala dostať 2.11.)bolesti nemám žiadne .V pondelok ak to neprejde chystám sa k lekárovi ale chcem sa opýtať či tu niekto nemate podobnú skúsenosť.Som nervózna s toho lebo sa chceme opäť snažiť o bábätko a neviem čo sa to deje.Prepacte za to že som sa tak rozpísala a ešte raz ďakujem za akúkoľvek odpoveď či skúsenosť.
Tiez som rozmýšľala či to nemôže byť tým tak čakám či to samé neustúpi ale čítala som že pri prasknutí sú bolesti a ja som žiadne nemala preto som znepokojená .
takze si vlastne dostala menstruaciu o tyzden skor to sa stava. k lekarovi chod ak by sa ti cyklus velmi rozhadzal.
Takže vlastne je možné že to spinenie a krvácanie môže byť aj to že tá cysta praskla ? Aj bez bolesti.
@matka1209 aj ja som to mala pri cyste..ta moja bola tzv paratubarna odstranili mi ju v januari...dovtedy som mala tiez cyklus rozhadzany strasne..aj po dvoch tyzdnoch mi dosli kramy..ked mi ju vybrali tak sa to ako tak ustalilo.
Tej operácií by som sa chcela vyhnúť lebo ak by mi náhodou museli brat z vaječníka ako som čítala že sa môže stať tak neviem ale myslím si že moja šanca na tehotenstvo by bola malá keďže na pravej strane už nemám vajcovod .
Áno mala som sex posledný krát 14.10 a 16.10.som začala špiniť.
Keďže to neustupuje a stále krvacam zajtra sa chystám k lekárovi,normálne sa až bojím čo mi povie po vyšetrení.
@matka1209 dobrý deň. Ja sa chcem spýtať. Ako ste dopadli pri lekárovi keď ste krvácali mimo cyklu? Ja mam teraz ten istý problém. Už krvácať 7 deň. Na gynu viem ísť až v utorok. Keďže vtedy ordinuje môj lekár. Aj cystu tiež mam. Tiež sa bojím čo to môže byt. Krvácanie bolo najprv slabšie. A potom sa to nejak zosilnelo. Aj tie zrazeniny boli. Dnes na siedmy deň sa mi zdá, že je to slabšie ale aj tak ma to znepokojuje. Ďakujem.
@matka1209 tuto na MK som citala, že keď ti praskne cysta, tak to je ako menštruačné krvácanie ... skús počkať a keď to neprejde chod k lekárovi