Dobrý deň, môže človek z úzkosti a stresu schudnúť?
@emma323 ja keď mám úzkosť tak mi nechuti jesť
samozrejme, ze moze
@avril299 lebo už sa bojím či nie choroba ale cca pól rok mám stres no úzkosti vnútorne tak asi to bude tým
Stres a úzkosti sa u niekoho prejavuje ako nechutenstvo a u druhého zase ako prejedanie sa.
Ak máš ťažkosti dlhodobo, navštív určite odborníka
@ella_price už psychológa navštevujem
Lenka?
To máš dobré. Ja keď mám úzkosť, prejedam sa
@emma323 práveže treba mi pribrať
Tak sa môžme vymeniť, mne schudnúť
@emma323 😃
napis mi prosim Ta sukromnu spravu. Ja Ti neviem napisat, kedze si anonym.
Inak bude to chciet pevny jedalnicek a rozvrh, kedy jest. Treba dodrziavat pravidelnost a mala by si vediet potom pribrat, ak je to teda len naozaj tym, ze jes menej lebo Ti nechuti kvoli stresu a pod.
Ja som mala tiez stres, smutok. Jedla som vela, zarovno chlapom niekedy aj viac. Aj tak som velmi schudla. Ale ja aj kojim.
@avril299 áno jem malo lebo mám úzkosti
Jasne, pri rozvode 10kg. Ale ak máš nejake dlhodobé psychické problémy asi by bolo dobre s terapiou pokračovať, nie?
áno... mne keď zomrela mama bola som v takom strese že som vôbec nič nejedla 3 dni... samozrejme že som schudla...
inak ja tak reagujem vždy na stresy...
Jasne ze ano, ja ked som mala horsie casy, tak sli dole kila...jedina vyhoda 😁 po druhom babu sice uz fakt spetne ze prilis, ale po tretom ako som pribrala, tak kvoli uzkostiam a nejedeniu slo po rokoch 9kg dole za pol roka. Mozes i priberat ked zase vela jes od stresu, ja vela sladkeho vecer jedla.
Ja som počas chronického stresu stratila 12 kg
Môže, samozrejme.ja skôr priberám . Vždy keď mám úzkosť a stres začnem sa prejedat