Môže byť, že ste pribrali od zeleného jačmeňa?

mia661
7. nov 2024

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, ktorí ste brali alebo beriete jačmeň, že či sa vám stalo, že ste z neho pribrali? Alebo aspoň na začiatku. Ja pijem nalačno každý deň nejaký ten mesiac. Stravovať sa stravujem takisto, chodím behávať ako aj predtým a mám o 2 kilá viac 🤦🏻‍♀️ Necítim sa byť nafúknutá, ani nič podobné ako píšu v nežiaducich účinkoch. Ďakujem pekne za každý názor a koment.

minenkak
7. nov 2024

@mia661 dve kg ale nie je pribratie

ssimusska
7. nov 2024

@mia661 jačmeň si dávam asi 5 rokov, no nič také mi nespôsobil. Kolísanie 2kg je úplne normálne

mima172
7. nov 2024

Pracujem okrem iného so zelenými potravinami a ani ja a ani X klientiek, ktoré pijú jačmeň z neho nepribrali. Ak piješ kvalitný, čistý jačmeň bez nejakých aditív, tak som na 100% presvedčená, že nie je dôvodom tých 2kg.
Ďalšia vec - aj vrámci cyklu nám ženám kolíše hmotnosť, máš to odsledované? Každopádne, ak by aj šlo o reálny nárast na váhe, nemôže to byť práve nárastom svalovej hmoty, keďže behávaš/cvičíš?

akyia
7. nov 2024

Neberiem ho ani neviem na čo sa berie 😃 ale priberies jedine vtedy ak prijmes viac kalórií než telo potrebuje, takze buď trošičku viac ješ alebo si len zavodnena alebo si sa poriadne nevyprazdnila posledné dni 😂😃

januska12323
7. nov 2024

Dve kilá je podľa teba veľa?

mia661
autor
7. nov 2024

Ono nie je že veľa, len stále to isté jem ako predtým, chodím behávať rekreačne a nikdy sa mi toto nestalo. Čo sa týka jačmeňa, tak mám od Green Ways. Ale vraj môžem byť zavodnená. Ďakujem vam za odpovede.