Ahojte,
chcela by som sa opýtať, ktorí ste brali alebo beriete jačmeň, že či sa vám stalo, že ste z neho pribrali? Alebo aspoň na začiatku. Ja pijem nalačno každý deň nejaký ten mesiac. Stravovať sa stravujem takisto, chodím behávať ako aj predtým a mám o 2 kilá viac 🤦🏻♀️ Necítim sa byť nafúknutá, ani nič podobné ako píšu v nežiaducich účinkoch. Ďakujem pekne za každý názor a koment.
Pracujem okrem iného so zelenými potravinami a ani ja a ani X klientiek, ktoré pijú jačmeň z neho nepribrali. Ak piješ kvalitný, čistý jačmeň bez nejakých aditív, tak som na 100% presvedčená, že nie je dôvodom tých 2kg.
Ďalšia vec - aj vrámci cyklu nám ženám kolíše hmotnosť, máš to odsledované? Každopádne, ak by aj šlo o reálny nárast na váhe, nemôže to byť práve nárastom svalovej hmoty, keďže behávaš/cvičíš?
Neberiem ho ani neviem na čo sa berie 😃 ale priberies jedine vtedy ak prijmes viac kalórií než telo potrebuje, takze buď trošičku viac ješ alebo si len zavodnena alebo si sa poriadne nevyprazdnila posledné dni 😂😃
Dve kilá je podľa teba veľa?
Ono nie je že veľa, len stále to isté jem ako predtým, chodím behávať rekreačne a nikdy sa mi toto nestalo. Čo sa týka jačmeňa, tak mám od Green Ways. Ale vraj môžem byť zavodnená. Ďakujem vam za odpovede.
@mia661 dve kg ale nie je pribratie