Môže byť tŕpnutie končatín a búšenie srdca zo stresu?

20. okt 2022

Prosim Vas, mohol mi dlhodoby stres sposobit taketo stavy??? Stresove obdobie uz trva dlho, nespim (rodinne problemy, ktore zle zvladam), mam vnutorny nepokoj. Posledne tyzdne mam akoby trpnutie koncatin a bolest na srdci - neni to busenie, ale taky tlak. Som uz objednana k psychiatrovi, lebo sama toto obdobie nedam...ale dost ma desi to busenie srdca. Mali ste nieco podobne zo psychiky? Ci mam ist radsej k obvodnemu? Termin u psychiatra mam az o 2 tyzdne a ja uz meliem z posledneho, nedokazem sa uvolnit, vypnut, spat. Vdaka 🙏

zuzka0605
20. okt 2022

ano jednoznacne zo stresu. davaj si magnezium velke davky

mogaa
20. okt 2022

psychika....vysoké dávky Mg + psychiater nasadí niečo na uvolnenie.....ak by si išla obvodnej pošle ťa neurologovi a zistí sa tetánia🙂a "liečba"rovnaká AD+ MG

luccija
20. okt 2022

Obvodna Ti zatial moze dat lieky na ukludnenie chod netrp zbytocne

dzescebuly
20. okt 2022

Tetania možno

kubkovamama
20. okt 2022

Obvodak ti predpíše lieky na úpravu rytmu, resp.internista,predtým ti spraví odber a EKG.Psychiater posúdi,či potrebuješ aj niečo viac na upokojenie.Vela spraví magnézium,B6,sú aj voľnopredajné prípravky,Sedative,Pasid, Tryptofán pomáha aj so spánkom,rôzne relaxačné cvičenia

autor
20. okt 2022

@mogaa dakujem Vam za rady, zajtra skocim pre to magnezium aspon a nieco volnopredajne. Mam pocit, ze sa uz zblaznim zo vsetkeho 😏 ktore je naj? Ten Magnesolv? Ci to je iba na predpis? Potrebujem nieco kvalitne, aby to zabralo cim-skor 🙏

lagunka0000
21. okt 2022

Asi môže, mňa raz brala rzp v noci s busenim srdca a tlak priserne vysoký, všetky možné vyšetrenia a nič, tak som začala užívať magnosolv, magne B6 Forte, a draslík ten som mala nízky, ešte aj teraz sem tam sa zobudím na búšenie a strpnute ruky