Prosim Vas, mohol mi dlhodoby stres sposobit taketo stavy??? Stresove obdobie uz trva dlho, nespim (rodinne problemy, ktore zle zvladam), mam vnutorny nepokoj. Posledne tyzdne mam akoby trpnutie koncatin a bolest na srdci - neni to busenie, ale taky tlak. Som uz objednana k psychiatrovi, lebo sama toto obdobie nedam...ale dost ma desi to busenie srdca. Mali ste nieco podobne zo psychiky? Ci mam ist radsej k obvodnemu? Termin u psychiatra mam az o 2 tyzdne a ja uz meliem z posledneho, nedokazem sa uvolnit, vypnut, spat. Vdaka 🙏
psychika....vysoké dávky Mg + psychiater nasadí niečo na uvolnenie.....ak by si išla obvodnej pošle ťa neurologovi a zistí sa tetánia🙂a "liečba"rovnaká AD+ MG
Obvodna Ti zatial moze dat lieky na ukludnenie chod netrp zbytocne
Tetania možno
Obvodak ti predpíše lieky na úpravu rytmu, resp.internista,predtým ti spraví odber a EKG.Psychiater posúdi,či potrebuješ aj niečo viac na upokojenie.Vela spraví magnézium,B6,sú aj voľnopredajné prípravky,Sedative,Pasid, Tryptofán pomáha aj so spánkom,rôzne relaxačné cvičenia
@mogaa dakujem Vam za rady, zajtra skocim pre to magnezium aspon a nieco volnopredajne. Mam pocit, ze sa uz zblaznim zo vsetkeho 😏 ktore je naj? Ten Magnesolv? Ci to je iba na predpis? Potrebujem nieco kvalitne, aby to zabralo cim-skor 🙏
Asi môže, mňa raz brala rzp v noci s busenim srdca a tlak priserne vysoký, všetky možné vyšetrenia a nič, tak som začala užívať magnosolv, magne B6 Forte, a draslík ten som mala nízky, ešte aj teraz sem tam sa zobudím na búšenie a strpnute ruky
ano jednoznacne zo stresu. davaj si magnezium velke davky