Ahojte, chcem sa spýtať moze byt stolica červena aj z leča? Taka bledo červená farba. Vdaka sa odpoved.
@barbora271 asi zo šupiek z paradajky
@barbora271 áno môže
@sissahh lebo dcera papala dva krat dnes leco, a potom ma volala na wc a mala aj na papieri take cervene ako krv, ale take slabo cervene, tak som sa zlakla ci treba ist hned ma pohotovost,alebo to moze byt to leco.
@barbora271 kľudne mohla mat aj menšiu trhlinku v okoli a papierom sa to podrazdilo
@sissahh Treba ist lekarovi?
@barbora271 zatiaľ stačí odsledovať či sa to ešte objaví ak nemá žiadne bolesti tak by som s doktormi počkala ale ak aj v ďalšej stolici sa objaví krv treba s tým už zájsť
Určite môže byť červená z leča 🙂 aj z červenej kapusty, paradajkovej omáčky atď atď 😊😊 uvidíte zajtra, keď ho už nebude jesť 😊
Paradajky
Ďakujem krásne baby 🙂
@barbora271 ahoj.ked mala tvrdsiu stolicu moze to byt trhlina..ked ste sa boli niekde kupat moze mat infekciu..ked sa to zopakuje a bude mat hnackovytu stolicu s primesi krvi utekaj k lekarovi..moze mat cervenu stolicu aj z paradajok ale krv vyvno ze je krv
@ildiko36 ahoj, ano mala tvrdu zatial v pohode, len sa mi stazuje ze ju picha pod pravým rebrom, cize som taka zmätená ci utekat lekarovi
@barbora271 ked sa dieta stazuje ber to vazne..dieti sa nestazuju ked ich nic nebolí ....radsej chod k lekarovy a zober vzorku stolice..sice prave podrebrie nema nic so stolicou ale radsej nech ju vysetri lekar..nic za to nedas a budes kludnejsia
@barbora271 a je piatok..nenechaj to na vykend
@ildiko36 uz sme 🙂
@barbora271 daj vediet co povedal lekar.drzim palce aby bolo vsetko v poriadku😊
@ildiko36 tak vsetko v poriadku, aj krv vsetko ma dobre 🙂
@barbora271 to som rada😊
@barbora271 podla mna moze byt ..