ahojte
vcera vecer na mna prisla bolest celeho tela. myslela som si, ze chripka zacina. dnes to pokracuje, ale som bez teploty. pobolieva ma hlava, boli cele telo.
je mozne ze sa to estelen prejavi? resp. moze byt chripka bez teploty? som malatna, nechuti mi jest a bolesti celeho tela. tie bolesti tak po mne 'behaju'.
neviem ci ist, ci neist k dr.
Nemusí to byť chrípkovy vírus,virusov existuje mnoho...preto nemusí byť ani horúčka,mozno je to bakteriálna infekcia kde treba nasadiť Atb,preto chod ku dr.
je to jednoznačne nejaká choroba, keď si malátna a nechutí ti jesť. taktiež keď som chorá, nemávam teploty ale iba sa zle cítim. byť tebou zájdem aj k doktorke aby ťa pre istotu pozrela a v prípade dala aj lieky. aspoň ti to rýchlejšie prejde
Ja nemávam teploty, lebo mam nízku imunitu a telo sa nebrani, malo bielych krviniek
@yollanda To si robis srandu? STav ktory popisujes urcite nie je zdravy, ocividne sa jedna o zdravotny problem. Nikto ti tu nepovie o aky a ani aka liecba je potrebna. Jedine lekar. No ale ty sa bojis co chytis v cakarni... neviem potom co cakas od tohto fora, ze ta zdiagnostikujeme a predpiseme ti lieky?
Môže byť kľudne, že máš chrípku napríklad bez iných príznakov, treba ísť k doktorke, možno ti aj krv zoberie
@yollanda Na jesen som si presla veeelmi podobnym stavom, v priebehu asi 3 tyzdnov dvakrat..slabost, bolesti v klboch, tiez mi vtedy napadla chripka, bolesti hlavy, sumenie v usiach, ziadne horucky, mozno tak 37.2, vyplasena som bola, ze co :D do toho som zacala pokasliavat, bola som aj u lekara, aj u ORL, nakoniec mierne zvysene CRP a ze nejaka viroza..ako doslo, tak odislo.. ale tym nehovorim, ze nemas ist k lekarovi 🙂
Bude to nejaka viroza. Ak nepotrebujes pnku, tak skus chorobu vylezat doma v klude, k lekarovi len ak sa to zhorsi, resp. nezlepsi behom troch dni.
@yollanda Jasne, ja teploty nemavam uz niekolko rokov pri nicom a to som minuly rok bola 2x po 3 tyzdne na ATB