Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či si niekto neprešiel niečím podobným. Každý deň mávam motanie hlavy, ku ktorému sa pripája nevolnost, návaly tepla a mám pocit, že odpadnem. Netrvá to dlho, väčšinou do pol hodiny to odznie. Niektoré dni to mávam viac krát, niekedy sa s motanim hlavy už zobudím a niekedy vôbec. Tehotná niesom. Pred niekolkými mesiacmi som taktiež mala pocit že mám niečo v krku, ako hrčku ale to už je v poriadku (neviem či to s tým súvisí).Keď som s tým bola u lekára, jediná vec čo mi povedal nech užívam magnézium. Zažili ste niečo podobné? Ak áno ako ste to riešili? Lebo ja uz začínam byt z toho zúfalá a v hlave ma napadli rôzne scenáre. Za všetky odpovede dopredu ďakujem.
tiež mi to pripadá na kombináciu nízkeho tlaku a anémie (lebo obe mám aj ja). a pomáha magnezium 2x denne + železo + vitamin C a veľa piť- a nezabúdať opakovať to každý deň
@ria287 máš ss
@kathy7337 mozem sa opytat, ake magnezium? lebo bezne magnezium znizuje tlak.. raz som si dala magnezko kvoli niecomu inemu a teda hned sa mi zacala hlava tocit..
@anonymnasnazilka lekár odporučil magnerot, aj kvôli tomu ze som mala zvýšený tep keď mi merali, ale aj ekg všetko v poriadku
@ria287 dakujem za tip 🙂
@anonymnasnazilka ano, magnezium vraj ozaj znizuje tlak. po vsetkych tabletkach mi bolo este horsie. tak mam práškové magnezium (MarineMag+ drink z Gymbeam) . na deň je 1 odmerka, ja si ju rozkladam na 2 davky. jednu po ranajkach a druhu pred spaním (ak si vecer nedam, tak mi zas trpnu prsty na rukach)
https://gymbeam.sk/marine-mag-drink-gymbeam.htm...
@kathy7337 dakujem 🙂
mávam takéto stavy -> tetánia
@ria287 ja som toto mala asi mesiac, preslo to az k uzkosti, busenie srdca, tras noh, zhorsene dychanie, pocit na odpadnutie, tocenie hlavy - potvrdena tetania zatial. Zlepsilo sa mi to uzivanim magne b6 2x denne, teraz som presla uz len na 1 pred spanim. Zatial je to Ok, uvolnit sa, cvicit, plavat, tesit sa zo zivota + navstevy psychologicky.
toto moze byt aj tetania, ale kamaratka mala podobne prejavy aj pri borelioze, lebo teda kazda tato veci sa u ludi moze rozne prejavovat, kazdy organizmus je iny. Bolo by dobre dat sa vysetrit.
@nikaeli zdravím, ake mate priznaky?
@ria287 A nemáte nízky tlak?