Mostík - korunky

ludkai15
7. mar 2023

Prosím vás ako dlho bolí nový mostík -korunky? Mám v celku 10novych zubov pričom 3su doplnené. Mám to štvrtý den a stále pociťujem zvláštny tlak, ďasná su citlivé, zubár momentálne odišiel na dovolenku,tak sa s ním nemôžem poradiť 😔

lukbe
7. mar 2023

@ludkai15 nikdy ma zuby pod novým mostíkom či korunkami neboleli.

simsalabim
7. mar 2023

@ludkai15 ja mam iba jednu korunku a nic ma nebolelo.

veselo_neveselo
7. mar 2023

Vies si ich pozriet, ci ich nemas viac zapalene ako boli po zakroku? Mna boleli par dni, pokial sa dasno zatiahlo, ale nevidela som ziadne velke zmeny. Skontroluj si.

ludkai15
autor
7. mar 2023

@veselo_neveselo áno pri jednom zube mam kus červené, ale nemám pocit aby práve to bolelo, včera som takto mala aj na druhej strane a dnes už nemám (pri očných)kolko dní boleli vás?

princeznaaa12345
7. mar 2023

Mňa to nebolelo, ale trochu ma to tlačilo, vraj mozgu 2 týždne trvá kým si zvykne a u mňa to tak bolo

veselo_neveselo
7. mar 2023

@ludkai15 par dni, ale presne neviem :-/ Pokial sa to nezhorsuje, tak je dobre. Tlak je tiez normalny, tie dasna si musia zvyknut, ved to bola ohromne velka praca, tolko koruniek naraz. Daj tomu cas, ale keby sa to zhorsovalo, tak sa s tym chod ukazat.

marcelas82
7. mar 2023

Mám mostík,bolesti som nemala žiadne len kým som si zvykla na to tak to aj trvalo