Zdravím. Chcem sa informovať. Mam zapal m. ciest, diktirka mi predpisala Monural. Prasok vo vode sa vecer pred spanim vypije a celu noc posobi a rano idete na wc. Ja som na wc sla po 3 hodinach od uzitia Uz sa nedalo vydrzat. Ma to prosum bejaky ucinok? uz sa bojim
@opica_skorica takze nevadi ze som po 3 hodinach sla na wc? ked som ho brala tak mocovy mechur som mala prazdny bojim sa aby posobil
@diana_1212 nestresuj sa. Isto posobil. Je ti lepsie nez vcera?
@diana_1212 Ahoj, neboj sa.
Ja Monural beriem už "pravidelne" pár krát do roka, veľa krát sa mi stalo, že som musela ísť na wc skôr, ale vždy mi napriek tomu zabral a pomohol.
Keď sa bojíš, že nezabral alebo máš pocit, že ti nie je lepšie nemáš ešte jeden? Mne ho lekár vždy predpisuje 2x. Ak mi to zaberie po prvej noci, nedávam si druhý, ak sa ešte cítim blbo dám si aj ďalší večer.. ale teda väčšinou mi stačí ten jeden, aj napriek tomu, že idem počas noci na wc, teda nie vždy, ale stalo sa mi to a nemalo to vplyv na jeho účinok 🙂
@sweetlife001 dakujem za ukludnenie, no mne bolo dobre a vcera zas neskutocna bolest nechapem co robim zle. gynekologicka mi predpisala ine atb, 5 dnoce nejake Ciprofloxacin a na tie su take recenzie ze koniec. Ale tak beriem ich no. Dnes deuhy den
Obávam sa nežiadúcich účinkov, mali ste niektorá?
@diana_1212 tiez som ho brala a cikala som 10 min. Po, aj celu noc, ucinkovalo to dobre. Nic sa neboj. To by som chcela vidiet, kto by vydrzal, ked ma zapal mocovych ciest, celu noc necikat.
Inak su to lokalne posobiace atb, zabralo to super.
@diana_1212 pije sa na prazdny mechur.
Asponze 3 hodiny mal cas ucinkovat. Monural je silny a ucinny liek. Mne pomohol.