Dobrý deň prosím mate skúsenosti s týmto liekom ?
Montelukast Teva 4 mg granulát ..
Synovi to predpísala alergologicka..
Len keď čítam vedľajšie účinky tak mam obavy..syn bude mat 3 roky pred týždňom sme prekonali zapal pľúc v zime sme mali ciermy kasel ..od septembra minulého roku nastúpil do škôlky
Moj syn to uzival od cca 4 rokov, teraz uz uziva tabletkovu formu. Kazdy liek ma neziaduce ucinky. Treba ho skusit, ak by nesadol, dr ti ho vymeni. Synovi neskutocne pomohol, rozdiel pred uzivanim a teraz je sto a jedno.
Dcera ma spiromon (tiez nieco obdobne a tiez mala aj zapal pluc v januari atd, odtedy stale problemy nejake s prieduskami( a syn 3rocny ma montekulast.
Priznam sa necitala som vedlajsie ucinky ani jedneho, ani inych veci co mavame doma, ja uz som skor z tich problemov taka zufala ze len sa modlim nech im to konecne pomoze a prestane sa v tom tocit. Inak obaja to beru uz nejaky druhy mesiac a ani jednemu nic neni z toho. Dcera mna tiez nasadeny dlhodobo aj flixotide, je to sice kortikoid ale ja len dufam ze prestane mat stale problemy, Od buduceho mesiaca zacina aj alergenovu imunoterapiu
Môj syn to berie už 3 roky a všetko ok
@denisa58 a co sa akoze malo zmenit ?? nam to pomaha velmi pri alergickom kasli ..mne alergolog a pediatricka povedali,ze ked im zacne kasel hned mam nasadit ..
@alenamihal no mi ho mame užívať od kedy vyšli pozitivne testy na alergiu nie len keď začne kasel
Moji synovia uzivaju uz 2 roky a vsetko je ok..velmi im to pomaha..niekedy necitam neziadujuce ucinky..