Molusky u muža

25. mar 2023

Ahojte, muzovi sa urobili molusky (som si ista na 99%, pravdepodobne to priniesol z posilovne). Avsak k lekarovi na za svet 🙄
Je niekto kto to riesil mimo lekarov? Co vam pomohlo? Hygienicke opatrenia som urobila maximalne…
Dakujem za kazdu radu
(Blbe komentare si odpustite)

mima172
25. mar 2023

Mala ich moja dcéra. Výškrab som odmietla. Trvalo to síce dlhšie ale zbavili sme sa ich tak, že som jej ich vysúšala (Alpa + Imazol) a kupala ju vo vode s morskou soľou z mŕtveho mora + potierala tou vodou aj mimo kúpania. Kamarátka sa ich u jej deti zbavila koloidnym striebrom. Sú aj prípravky ako Molusk (ci tak nejako) - ako dospelá by som ho skúsila, ročnej malej som ho dávať nechcela.
Samozrejme, treba aj posilniť imunitu.

autor
25. mar 2023

@mima172 dakujem. Vyskusame 👍

janinah
25. mar 2023

Je to vírusové a bude sa rozmnožovať....treba to sterilnou ihlou narušiť povrch a vytlačiť...všetky a hlavne materskú,čo bola prvá,samozrejme dezinfikovat.

krtko1313
25. mar 2023

Je na to prípravok, volá sa to že Molusk. Neviem, či to je voľno predajné. Môže to ísť len na molusk, je to akoby žieravina. Našej zostali, aj jazvy.

autor
25. mar 2023

@janinah uf, netusime ktora bude prva. On si najprv myslel, ze to je alergia (zacal brat nejake nove vitaminy). Ma to na krku pod bradou a na zadku 🫣
Nikde inde. A vcera sme sa o tom rozpravali, ze by mal ist k lekarovi (moj navrh, ze no iste bola odpoved😂🙏). A povedal mi, ze si vsimol, ze z toho vytecie vodicka ked si to rozskrabe a ze sa to roznesie. A mne vtedy napadli molusky. A aj to tak vyzera (tie na zadnej casti tela)… skusim mu to prepichnut, len neviem ci mi to dovoli. On je v tomto horsi ako male decko 🤷‍♀️🤦‍♀️
@krtko1313 Dakujem. Pozriem

Kupim dnes aj betadin a bude si to potierat

autor
25. mar 2023

*ktora bola prva

janinah
25. mar 2023

Z molusiek nič nevyteka,je tam tvrdá guľka

janinah
25. mar 2023

Môžeš dat foto do skupiny Zdravotníci

autor
25. mar 2023

@janinah hmmm.. ale tie na zadku vyzeraju uplne ako moluska. Nemoze to tym skrabanim vytiect ta biela tekutina ako hnis, ci ako to nazvat?

slavomira236
25. mar 2023

Nech si to nerozskrabuje tym sa to roznesie a hlavme vovode sa roznasaju...syn mal raz vtedy mu to kozns vypalila chytil na kupku...teraz v lete mal zas jednu prepichlasim vytlacila a vydezinfikovala betadine zmizlamu

slavomira236
25. mar 2023

Je tam hnis takze po rozskriabani vytecie

slavomira236
25. mar 2023

@janinah je tam tekutina ..prave ta je infekcna

pertulik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz