Ahojte môjho muža poštípalo niečo v noci na nohu. Svrbí ho to ako od komára ale má to take celé zatvrdnute a cervene . Stretli ste sa niekto s tým ? Viete čo ho mohlo poštípať ? Prikladám foto
@kvetinka1918 už som si myslela že tu mame nejaké ploštice 😀 tak môj manzel je háklivý na takéto veci on čo dostane kliešťa zle je komár zle je samé nakazené ho štípu ale toto ešte nemal nikto z nás ani sme sa s tým nestretli take to má jak vred aj to pichnutie je take trosku s chrastou ..a už to má druhý den
@44simina44 no my sme to mali tuším 3 krát raz od komára pórom vraj ovad neviem ako to vedela doktorka ale vzali nám aj krv vtedy či nemáme niečo v tele nejakú infekciu alebo čo dostali sme lieh a povedala ak to nezmizne do mesiaca alebo bude sa to zhoršovať máme hneď prísť ale nech radšej ide k obvodnému lekárovi 😀
@44simina44 my sme to mali omnoho väčšie naposledy a vyzeralo to ako borelióza až také prstienky sme mali no našťastie to nebolo ono
@kvetinka1918 tak on má už aj boreliozu za sebou aj kloestovu encefalitidu a to bolo o dosť horšie alo toto len toto jw dosť take zvláštne
@44simina44 práve teraz riešim svoju reakciu na štipnutie zrejme ovadom (záhrada), okolo miesta štipnutia mám veľký červený kruh - očividne zápal. Dezinfikujem alpou a v lekárni mi poradili Višňevského balzam + beriem Zodac. Tak uvidím, čo bude ďalej...
@44simina44 môjho takisto a takmer rovnako to vyzeralo,natierala fenistilom,nepomohlo, až betadine krásne vyčistil....ten nám pomáha na všetko,skuste
@44simina44 presne toto som mala ja aj manžel niečo nás poštipalo neskutočné nás to svrbelo nedalo s sro vydržať a bolelo nás to aj na dotyk na 3 deň jasné že sa to už nedalo a začalo sa to ďalej po tele rozmnožovať mali sme to až do krvy dali sme aj fenistil ale nepomohlo šli sme k obvodnej a povedala že ten komár bol akoby (nakazený) dala nám obom do lekárne rozrobiť taký lieh ktorým sme si to museli na to miesto dávať po 2 týždňoch čo sme si dávali ten lieh na to miesto a iné miesta to zmizlo