Ahojte presne pred rokom som mala covid, liecila som sa sama nakolko som vtedy nemala doktorku (musela som prestupit k dospeláckej) priebeh covidu bolo vracanie, kašel - dusilo ma extremne, sople, horúčka, zimnica, bolesti koncatin a chrbta Pred 2-3 mesiacmi som bola zas chorá no nebol to covid ani vraj chrípka (podla testu) bolo mi ale hrozne, no po cca tyzdni to preslo (liecila som sa zas sama). Teraz ma to chytilo zas kašel, horúčka, bolesť hlavy a boli ma cele telo uz si ani nechcem robit test (hlavne koli cene) a ked viem ze minule my bolo fakt zle a test mi nepotvrdil ani covid ani chripku tak tym testom uz vobec neverim. Chcem sa teda opytat ci ste po covide castejsie chorí a chorí v zmysle ze prejavuje sa to jak covid? Predtym som nezvykla byt tak casto chorá a vobec som nemala toto že ma všetko bolelo proste obyč chripka kašlík. Ale teraz ja naozaj bud je nieco hrozne vo vzduchu ale po tych covidoch co som prekonala moja imunita uplne zmyzla. A moje telo nezvladla obycajnu chripocku .
PS: ak ma to neprejde cez vikend pondelok idem k doktorke a kludne aj 2 tyzdne pn
Virozy su vo vzduchu stale
Po covide som nebola ani raz chora
Kludne to mohlo byt nedoliecene predchadzajuce ochorenie alebo mas poruchu imunity alebo si mala len proste smolu, bola na miestach kde je velka koncentracia ludi alebo nedodrzujes hygienu ruk a schytala si nieco od niekoho
@taktotedanie asi to bude tym ze pracujem v obchode som obklopená denne veľmi veľa luďmi. Sedim v pokladni kde berem bankovky od ludi. Asi som to od niekoho zchytala no
Možno by to chcelo preliečenie ATB. Skús si spraviť crp test.
Casto chora si preto, ze mas v haji imunitu. Tak popracuj na tom, co ju zlepsi.