Moje telo sa zbláznilo

luluklo1
19. sep 2021

Zdravím nerozumiem čo sa za posledné 2 mesiace udialo s mojim telom ale mám pocit ze sa zbláznilo.
Najprv to začalo trasenim nôh, bolesti hlavy, bolesti brucha, nechutenstvo atd
Pochodila som všetky vyšetrenia gastro, neurológ, gynekológ, pľúcne, Kardiológ, štítna žľaza, CT mozgu, odbery srdca, test na zrazanlivost, odbery krvi, odbery minerálov a všade mi bolo povedané že som zdravá nikde nič.
Tlak mám s tých nižších a pulz tiež v norme, chrbticu mám taktiež v poriadku. Pred týmto všetkým som bola úplne ok,športovala som veľmi často. No posledné 2 mesiace len ležím a čakám kedy mi už bude dobre…
Lieky neberiem žiadne len nejaké vitamíny.
Stalo sa niečo take niekomu z vás a viete mi pripadne pomôcť ako sa z toho dostať?

swees
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luluklo1
autor
19. sep 2021

@swees nie, len mi urobili odber minerálov a tie mám ok, vraj kebyže mám tetaniu tak ich mám rozhádzané.

swees
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luluklo1
autor
19. sep 2021

@swees no okej pôjdem teda na ten test, možno to bude tetania, nejaké rady ako s ňou bojujete ?

monika191019
19. sep 2021

@luluklo1 to je jasná tetania..aj moja mama to mala

helus888
19. sep 2021

A nejaké psychické problémy?

luluklo1
autor
19. sep 2021

@helus888 nemám psychické problémy, možno som trochu citliva a niekedy si poplačem ale nič extra.

aandrea9
19. sep 2021

@luluklo1 nechcem tu rozprudit debatu pre a proti atakdalej ale nie si po očkovaní ? Toto je môj prvý a posledný príspevok v tejto diskusii.

swees
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luluklo1
autor
19. sep 2021

@aandrea9 áno som ale z toho to vraj nieje, nechcem to hádzať na očkovanie cela moja rodina aj kamaráti sú zaockovany a nikomu nič nieje.

janettdamian
19. sep 2021

@luluklo1 chápem, že to nechceš "hádzať na očkovanie" skús sa opýtať na ploche či nemal niekto podobné stavy. Ale môže s toho vzniknúť nepríjemná diskusia, to pri takejto téme býva "zvykom". Budeš však mať viac info, ak sa ti ozvú ľudia s podobnými skúsenosťami.

kaktus87
19. sep 2021

Tiež ma napadlo očkovanie

falbala132
19. sep 2021

@luluklo1 jasne ze to moze byt z ockovania, aj mne to hned napadlo, myslis ze lekari "vedia"? v mojom okoli je po ockovani sama kalika, napr. v praci som jedina nezaockovana na nasom oddeleni, a zatial iba mne nic nebolo, len kazdy den pocuvam, ako sa zle citia, ako ich boli hlava, ako nemozu spat, ako im busi srdce, svrbi ich koza, maju zvysenu teplotu, nevladzu vyjst do schodov, nedostali 3 mesiace menzes a podobne... ale myslia si ze z ockovania to urcite nemaju, lebo lekari povedali, pritom predtym fit ludia.

monika191019
19. sep 2021

Alebo očkovanie..jasné..môj šéf má 30 rokov do očkovania zdravý..od očkovania mu busi srdce a zadychava sa jak stará babka..

katkabg
19. sep 2021

Mna prve napadlo to ockovanie....ako si mozte dat pichat do seba ten sajrajt???Ja som uz 2x presla kovidom..teraz udajne indickym....ale aj tak sa nedam zaockovat...kazdy co pozznam sa len stazuje po ocko

lucia147852
19. sep 2021

@luluklo1 to že nikto iný koho poznáš to nemal, neznamená že na celom sr sa nenájde človek ktorý by take stavy mal.

falbala132
19. sep 2021

a spominala si tu trasenie noh, konkretne moj znamy 27 rocny predtym aktivny chalan, niekolko tyznov vobec po ocko nechodil, potom to skrz nejaku alternativnu liecbu pomaly rozhybal.

kaktus87
19. sep 2021

@monika191019 už viaceré tu písali, že po očkovaní sa im spustila tetania

majamat
19. sep 2021

toto som pocula uz u viacerych po ockovani. je to pomerne caste.

luluklo1
autor
19. sep 2021

@falbala132 áno áno počula som aj o takých veciach, no neviem akože len dúfam že tieto veci prejdu časom ak teda myslite že to mám z očkovania. Mám len 21 snáď sa z toho moje telo spamätá.

asia83
19. sep 2021

@luluklo1 Psychológ? Psychiater?

joannita
19. sep 2021

@luluklo1 vraj to nieje z ockovania? Povedal kto?
Mozno tvojej rodine a kamosom po ockovani nic nieje, ale mojim kamosom a znamym veru je a dalsim ludom tiez a su to veru vazne veci.
Kedy si bola ockovana?

zmrzlinka2021
19. sep 2021

@luluklo1
zazila som to, asi aj 6 rokov dozadu, kolap organizmus, zdravotne problemy. Zaziva to vela ludi, najcastejsim dovodom je stres, psychika.
Ockovanie s tym nema nic dokopy - je to bezny problem, ktorym si preslo a prechadza vela ludi.

luluklo1
autor
19. sep 2021

@joannita no už 3 mesiace dozadu. Popravde po ockovani som sa cítila ok, sportovala som a všetko bolo v pohode tieto problémy prišli až neskôr.
Aké majú problémy tvoji známy?

luluklo1
autor
19. sep 2021

@zmrzlinka2021 neviem niekto tvrdí že to mám z očkovania niekto nie. Ale dávala som si veľmi do tela predtým 2x do dňa som behávala+cvičila možno si moje telo povedalo dosť a takto sa mi vypomstilo alebo je to reakcia na očkovanie ozaj neviem.

joannita
19. sep 2021

@luluklo1 epilepticke zachvaty 2 poznam, jeden uz prisiel o vodicak kvoli tomu, extremne zhorsenie crohnovej choroby (mesiac v nemocnici), strata menzesu. A suseda odviezla sanitka, mal so srdcom nieco.

zmrzlinka2021
19. sep 2021

@luluklo1 telo prirodzene reaguje na vsetko s cim sa stretava, aj na extremnu zataz, chybajuce mineraly, vycerpanie, chronicky stresu, ale aj akutny. Ja som si urcity cas myslela aj ci nemam sklerou multiplex, videla som totiz uz aj rozmazane, stpnuty chrbat, usta, no proste sranda 😀 a to sa o covide ani nechyrovalo.
A vtedy ked som to riesila, som zistila, ze velmi vela ludi si niecim podobnym preslo.

Vakcina proti covidu je vakcina proti covidu, nie vsetkym problemom sveta. Zdravotne problemy su sucastou naseho zivota.

falbala132
19. sep 2021

@joannita a mne napr. kamarat minule vravel, ze jeho kolegyni zomreli na porazku dvaja bratia, 44 a 46 rocni, do mesiaca po ockovani. ale samozrejme zomreli na porazku, nie na ockovanie...

poopsie
19. sep 2021

@luluklo1 napríklad aktívny športovci po hpv vakcíne umreli alebo ochrnuli, je dosť poškodených a su to ešte len deti..

luluklo1
autor
19. sep 2021

@joannita ou to mi je ľúto, rátala som s tým ze vakcína môže mat nežiadúce účinky ale tak max zopár dni a nič trvale, je mi to ozaj ľúto človek si mysli ze robí dobre chce chrániť seba a okolie a nakoniec vyfasuje toto…