Moje prsia a pivovárske kvasnice

pasteleria
16. sep 2013

Asi uz viete aj z inych tem, ze krasne poprsie je mojim vecnym snom, vyskusala som uz vsetko a nemusim ani hovorit, aky vysledok to malo... ziaden 😠
Stacilo vsak trosku popremyslat a nemusela som tym vsetkym prejst:
pivo sposobuje rast prs!! nanestastie ma to aj vedlajsie ucinky a tak som si kupila (aj vdaka inej teme -o pleti a akne tuna na MK) pivovarske kvasnice v lekarni. Nestali ma majland (my land 😀) a vysledok je tuna uz po tyzdni:
nedokazem sa na seba vynadivat. uplne by som dala aj fotky, ale tak to si zatial netrufnem 😅 medzi prsami sa mi vytvorila pekna medzera, prsia sa vydvihli, vooobec nebolia ako s inymi doplnkami. Hoci este nie je az tak vidiet zvacsenie, ale to zdvihnutie ich opticky zvacsilo.
Baby, uplne vazne, nerobim si srandu, vyskusajte a vopred vam vravim: nemusite mi dakovat 😉

zigzag
16. sep 2013

davaj pozor aby ti nenarastlo tretie prso z toho :D ale sa tesim, ze sa tesis, konecne nieco pozitivne na konovi 🙂, niake starosti, iba radost 🙂

sissy27
16. sep 2013

@pasteleria a zachvíľu ti k tým prsám dorastie aj zadok a brucho 😀 😀 😀 ale inak nič nové si neobjavila, pangamín sa odjakživa dáva aj malým deťom na podporu chuti do jedla, sú to v podstate vitamíny skupiny B... a nezabudni, že efekt nie je trvalý 😉

vefi89
17. sep 2013

čo ja som sa piva dolôchala a tie svinky som nikde nenašla (rozumej prsia) 😀 😀

mrkvicka12345
17. sep 2013

ja som ich kedysi papala kvoli pleti, ale takyto efekt som nezaznamenala 😀 a nenarastli mi ani ked som brala HAK... 😀 tak asi tolko 😀

sunny8
10. dec 2016

Sice stara tema ale ako to.dopadlo nakoniec ? Narastli? 🙂 tie pivovarske kvasnice to su tote drožďove tabletky take male smradlave? :D pivo nepijem tak nwm ze ci by sa to osvedcilo🙂 mas foto pred a po ?;) chcem vyskusat

aranka123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz