Moja myseľ vytvára nejaké slová stále od veci

jaro1234444
5. nov 2022

Ahojte. Už som sem písal asi raz,2 krát ohľadom toho. Mám problém, že moja myseľ vytvára nejaké slová stále od veci. Takisto si predstavujem nejakú situáciu, v ktorej hovorím ja alebo niekto iný, konkrétna osoba. Ozvučene myšlienky asi. Mám aj OCD prejavy. Diagnostikovanú mám uzkostnu poruchu. Mám problém aj s tým, že v poslednom čase ak mám niekam ísť sa vystresujem pre nič a potom prestanem dobre vnímať, také čudné pocity chytím. Nikdy som s týmto problém nemal, asi 3 mesiace dozadu len. Môže ísť prosím Vás o psychózu alebo je to nejaká horšia forma úzkosti? psychiatrička mi stále mení lieky, beriem antipsychotiká, len som už na nervy z toho lebo nepovie mi čo by to mohlo byť ani a potom som v strese aj z toho. Budem vďačný za rady.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaro1234444
autor
5. nov 2022

Ahoj, tak môžem skúsiť zmeniť, len pokedy ma zoberie a všetko okolo toho vieš. Neviem to moc ovládať, aj ked to produkuje moja myseľ. Za to som sa pýtal o nejaké rady čo to môže byť, ako to zahnať.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaro1234444
autor
5. nov 2022

@ninka297 mám neurol, čiže xanax, nie som na tom až tak, že by som si musel volať sanitku. Nemôžem povedať že sa mám zle. Myslíš teda že je to psychoza asi, že?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaro1234444
autor
5. nov 2022

@ninka297 tak beriem dosť silné antipsychotiká apiprazol či ako sa volá 15ku a olanzapin 7,5 naraz čiže na to že som ich nikdy nebral tak dosť. Nemám pocit že mi v tomto pomahaju, psychologička povedala že schizofrenik sa správa inak a vyzerá inač. Ale psychiatrička vždy povie ked jej naznačím že čo by to mohlo byť, tak povie, že to liečime. Ale cením si radu a pohľad na vec. Dosť tápam teraz za nejasnú diagnózu a všetko okolo toho.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaro1234444
autor
5. nov 2022

21 len, no problémy mam už dlhšie. Sám neviem z čoho, drogy som nebral nikdy ani som nezažil žiadnu traumatickú situáciu. Porozmýšľam nad tou zmenou

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaro1234444
autor
5. nov 2022

@ninka297 Ďakujem 🙂))