Ahojte, chcela by som sa poradiť. Moja imunita je naozaj strašná kľudne za rok beriem aj 5 až7 krát antibiotiká. Stačí na mňa kychnut a o pár dní budem kýchať aj ja. Mám 2 ročného syna ktorý býva samozrejme chorý lenže za každým to chytím aj ja a ešte horšie. Už ma to nebaví stále beriem nejaké lieky či brufen alebo pastilky na hrdlo ,sirupy. Liečim sa aj na autoimunitným tireoditidu štítnej žľazy takže mám aj tým chronickym zapalom oslabenú imunitu. Poraďte mi prosím vás niečo na imunitu na nete je toho toľko že som sa v tom stratila. Hľadám nejaké vitamíny ktoré môžem užívať aj dlhodobo. Ďakujem
Suhlasim, treba ist k imunologovi. Ja by som k imunologovi este odporucila otuzovanie. Teraz cez leto postupne znizovat teplotu vody pocas sprchovania. Na jesen znizit (ak mate vyssiu) teplotu doma na 19-20 st. Tym, ze sa bude postupne schladzat na jesen, tak sa postupne prisposobi aj telo. A neobliekat sa zbytocne vela. My sme celorocne v kratkych rukavoch doma. V zime mame akurat dlhe teplaky. A paplon mame celorocne uplne najtensi letny. Chori nie sme vobec. Ak aj pride nejaka virozka (iba sopel), tak za 1-2 dni sme v poho aj bez liekov.
probiotika, prebiotika aj ten wobenzym nie je na škodu.Imunita je v strave, vyskusaj protizapalovu stravu.
nic volnopredajne sme imunolog testy a lieky ak sa potvrdi imunodeficit (hoci teda ja lieky kvoli kontraindikacii nemozemm v zimnom obdobi beriem denne silne davky C 1000, D 4000 a este nieco ale uz si nepamatam co) drzim palceky
@12mirus12 ak máš zníženú bunkovú a celkovú imunitu a to po toľkých ATB určite máš môžeš do seba dávať čo chces.kolko peňazí som nechala zbytočne na drahe vitaminy...Mne odobrala krv a hneď napísala Imunor po ňom som rok aj pol nebola chorá ani viróza nič.Bola som na tom podobne same zápaly horných, dolných dýchacích ciest
S týmto problémom som bojovala aj ja. Hlavne po covide bola moja imunita veľmi zle na tom. Ale známa mi poradila Wobecare enzym a musím povedať že naozaj pomáha, a už si neviem predstaviť deň bez neho. Beriem ho každý deň a musím poklopoať moja imunita sa naozaj zlepšila
@12mirus12 ja mam velmi podobny problem a aj so stitkou to iste, ale ja chodim aj k imunologicke... Ofporucila by som ti to iste, a ona aby nasadila nejake imuno lieky. A zvysit vitamin D