Ahojte keďže môj obvodný lekár má kovid tak je v karanténe. Ja potrebujem od neho pečiatku na vodičák mozem ísť k inému doktorovi aby mi tu prehliadku spravil a dal pečiatku? Ďakujem
Za vyskúšanie nič nedáš, keď sa opýtaš, maximálne budeš čakať kým mu skončí karanténe.
Zastupujuci berie urgentne stavy kolegu...toto nie je urgentny stav... a nepozna tvoju anamnezu a na toto ju potrebuje...ved nejde len o peciatku, ale aj o to, ci nemas epilepsiu, zhorseny zrak, vypadky pamate ci ine psychicke ci psychiatricke diagnozy, nie? Dokonca vysoky krvny tlak ci diabetes niektory beru ako rizikovy faktor...
@anjelicek26 ako kde , u nás dáva aj zastupujúci lekár ktorý berie klasicky všetkých . 🙂 nech skúsi za pokus nič nedá .. aj tak v tejto dobe zoberú 20€ za pečiatku a tvoj stav ich nezaujima
@simona1998 to nie je pravda . S epilepsiou napr kamos a kamoska nedostali potvrdenie, kamos az po x rokoch bez zachvatu. A teraz v 30 tke sirobi bodicak
Takto su lekari a lekari poznam pripd kedy dal peciatku cloveku vo mal invalidny ciastocny na chorobu oci dokonca robil isty cas ten clovek aj instruktora v autoskole
Potom mu ten invalidny odobrali ak je te zastupujuci normalny odporuci ti pockat na navrat tvojho lekara resp mozno ak ma pristup k jeho dokumentacii co zvycajne mava ti to za poplatok da (mozno vyssi ako pre nekapitovaneho pacienta
@evica17 ale ja píšem o našom lekárovi u nás v okrese 🙂
@simona1998 jaj prepac, jaze myslis lekarov vo vseobecnoati
@mina0202 mozes vyskusat u zastupujuceho Dr, ale bez dokumentacie neviem no...