Asi mám po peknej dovolenke 😥 teraz som sa obliekala po kúpaní a pozerám že nejaký mám väčší pravý členok (opuchnuty) , mám na ňom aj takú akoby zhrubnutím kožu , skoro znecitlivenú (len tu opuchnuté časť) , ale inak ma vôbec neboli ani noha ani členok 🤔 čo by to mohlo byt nestretli ste sa stym?
(Vsimla som si to až dnes, ale netuším odkedy to mám ) …
Bojim sa či nedostanem nejakú trombozu zatiaľ alebo co.. som momentálne v zahrsniči ..
@vanilkovazmrzka podľa čoho usudzuješ?
Nemám ten pocit , cestovala som od rana , ale teda aj som sedela aj behala po vlaku , takze nie dlho jedna poloha
Kolko si sedela vo vlaku? Lietadlom si nesla? Z toho zvyknu opuchat nohy
nenastupila si blbo na nohu? mne ked sa vyvrtol clenok, mal som ho tyzden obdobne spuchnuty. .... skus octanovu mast a obviazat, zajtra umyt a znovu a takto aspon 24hod, mal by odpuchnut.
Neštiplo ťa niečo?
O ničom neviem žeby sa mi stalo , ani vyvrtnutie ani uštipnutie si nepamätám 🤔
Uštipnutie si možno ani nemusela registrovať keď si chodila..skus pozrieť či tam nemám štipanec-uhryznutie..
Mam to presne také isté, aj na tej istej nohe, keď veľa chodím, druhý členok je vždy normálny. Iné problémy nie sú. Pripisujem to ale tomu, že mi z členka vybrali ganglion, a už tam teda bol nejaký zásah.
Ja to mavam v lete, tiez len jedna noha, nebola to tromboza, v teple beriem detralex na zily. Nic take mi u dr. nezistili
Tiez to mam, ale mala som zlomeny clenok, odvtedy mi vzdy opucha viac ako na druhej nohe
Moze to byt aj unavova zlomenina kolko bolo pripadov ze s tym clovek chodil mesiace kym sa na to prislo
Bud ries v zahranici alebo prid na svk a ries to t
Myslim ze trombozu mozes vylucit 🙂
Nechodila si dnes viac ako zvyknes?