Ahojte, v piatok min. tyždeň som bola u internistu v rámci preventívnej prehliadky. Sestrička mi urobila ekg, doktor sa tváril, že je všetko Ok. No ale teraz som si upratovala papiere v karte a na tom ekg zázname vpravo hore sa píše - viď foto. Veľmi som sa vystrašila..
je možné, že lekár niečo prehliadol? Alebo je to tak, že ten záver dal stroj a lekár ho vyhodnotil inak? Je to skúsený internista s dlhou praxou. V lekárskej správe, ktorú mi dal sa o žiadnom infarkte ani o hypertrofii nič nepíše, diagnostikoval mi zvýšený tlak krvi a dal mi užívať polku Nebiletu.
Fakt sa dosť bojím :(
@dievecka ďakujem za názor, dúfam, že máte pravdu. Pisala som p. doktorovi aj mail, ale odpovie mi asi až zajtra.
Toto pise automaticky ekg pristroj,ktory to vyhodnoti sam..nie vzdy je pravda co sa tam pise..ak dr.nedal takyto zaver,verila by som dr 🙂 nic sa neboj
Dobrý deň, pracujem v ambulancii všeobecného lekára a ako Vám píše pani vyššie - prístroj na EKG meranie to takto vyhodnotil sám. Stáva sa to veľmi často. Ak pán doktor podľa výsledkov tvrdil, že ste v poriadku, tak sa nemáte čoho báť 🙂
Pokiaľ nie je doktor Čech, tak je to len strojovo predtlačené a nemá to nič spoločné s vašim zdravím, takže sa nebojte 🙏😊