Ahojte, chcela by som sa Vás na niečo opýtať. Dnes bol u nás jeden pán niečo pomerať a podal mi ruku. Neskôr som si všimla ze na rukách, má dosť veľké svetle fľaky a aj po krku. Vyzerá to zrejme ako psoriáza. Môžem sa od neho nakaziť, alebo niečo chytiť? Dosť som sa naľakala z toho. Ďakujem
@natalka1919 skús zapojiť mozog, myslíš, že ľudia so psoriázou žijú na pustom ostrave a už sa v živote nikoho nedotknú? Že nemajú partnera? Psoriáza nie je nákazlivá! A keby mal nejakú inú nákazlivú chorobu, tak sa ti snáď nehrnie podávať ruku.
Na tuto otázku ti Google dá odpoved behom 30 sekúnd
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
moznoze mal len vitiligo... a to tiez nie je infekcne...
@micusa2222 ďakujem. Môže sa psoriáza, alebo ochorenie, ktoré spôsobuje biele fleky nejakým iným spôsobom prenášať? Napr. krvou? Lebo včera sa mi stal úraz, porezala som sa dosť na palci a stále to mam také trochu otvorené. Nechcem nikoho urazit, len som s tym nemala nikdy osobnú skúsenosť. Dakujem
@natalka1919 Si len nevzdelana, ale s tym sa da nieco robit...
@natalka1919 nie...
@natalka1919 fúha...toto je zľahka zarážajúce ale nie,ani keby si s ním mala sex sa nenakazis psoriazou
@natalka1919 prosim prestante nic sa vam nestane
Zalozit diskusiu o tom ci je psoriaza alebo vitiligo infekcne a cakat na odpovede zaberie omnoho viac casu a energie ako si to vyhladat cez google. Tu ako vazne nie je o com diskutovat, odpoved je jednoznacna- nie nemohla si sa nakazit. Este by to mohla byt pytiriaza, ktora sa casto zamiena s vitiligom. Loziska byvaju male cca ako necht. Tiez by si sa nemohla nakazit.
@natalka1919 prestaň byť hypochonder 🥶🥶🥶 porezala si sa no a čo🤦♀️ ošetriš a všetko je Ok🤦♀️ niektorí ľudia ozaj potrebujú pomoc
@natalka1919 psoriáza nie je infekčná..pokiaľ by mal niečo infekčné, tak áno..