Dobrý večer, mám zapal v nohe a doktor mi kázal dávať si studené obklady, kupila som si taky ten gélový obklad a dala do chladničky, večer som to mala na tej nohe a dnes soplim a som prechladnuta, môže to byť z toho ? Bojím sa aby som nemala c..d
Z obkladu na nohe si nemohla ochorieť
Z toho urcite nie.
ja studené, z chladničky nemôžem nič,, ani jesť, ani obklady,, Môžete robiť studený obklad i tak, že malý uterák namočíte do studenej vody, vyžmýkate a stočíte ho, ...tak priložíte na nohu a ešte na to suchý uterák.. Vlažný repíkový čaj aj kamilkový by som pila,,poprípade i obklady z repíka dala na nohu raz za deň
@savanna trochu to mate dopletene.prechladnutie organizmu moze sposobit prechodne znizenie imunity a nasledne virusy a bakterie maju volny priechod a sposobia chorobu..takze prechladnutie v zmysle ze vymrznem moze viest k chorobe..neverim,ze to nema kazdy z nas na vlastnom organizme odskusane
@viestta ale tym ze clovek premrzne,znizi sa mu imunita a nasledne virusy a bakterie mozu spôsobiť chorobu.neverim,ze ste to aj sama neprezili na vlastnej kozi
Ďakujem vám, mam pozitívny test ,takže obklad to nespôsobil
Nie, je uz dokazane, ze z chladu sa neda ochoriet. Chorobu sposobuju bakterie a virusy. Niekde si sa niecim nakazila a s obkladom to nema nic spolocne.