Dobre ráno. Potrebujem poradiť. Večer som si dala magnezium asi okolo pól 10tej. Chcem sa spýtať, či kvôli tomu som mohla nespať celu noc?
Prave naopak, magnezium ukludnuje. Mas nejake stresy alebo problemy? Vela kofeinu si nemala?
Beriem AD, stresu je menej už. Spala som s malým poobede, ale ešte sa mi nestalo, aby som nespala kvôli tomu celu noc. Som aj tehotná
Ja keď mám nízky tlak, tak som síce unavená, ale trpím nespavosťou.. Magnézium tlak znižuje, takže podla mňa na tom niečo môže byť.. Ale aj nemusí, uvidíš ako sa ti bude spať dnes 😊
kľudne to mohlo byť z magnezia, mam známu a tá to ma rovnako, po magneziu opak ukľudnenia, to sú takzvané paradoxné reakcie
V mojom prípade áno...ak zoberiem večer nemôžem zaspať a ak sa už podarí zobudím sa aj 10 x
u mňa má tiež veľký vplyv na spánok spln mesiaca a ten bol práve pred pár dňami, aj s tlakom mávam v tomto období problém ☹
Z magnézia určite nie. Magnézium skôr človeka upokojí. Niekedy sa jednoducho nedá zaspať. Svoje robí napríklad aj mesiac. Alebo ťa možno niečo trápilo.