Ahojte, je tu niekto komu sa začali na nohách tvoriť modriny z ničoho nič ? Krv mi naposledy brali pól roka dozadu keď som mala predoperačné, zistili mi malo kyseliny listovej, brala som lieky a už ju mám v norme. Žeby som sa niekde búchla neviem o tom. Neviete čo môže byt príčina ? Modriny menia farbu, niektoré sú už žlté a miznú ale mám pocit že sa vytvoria nové, čítala som si na internete že môže ísť o leukémiu.. niektoré modriny keď ich stlačim ma bolia.. strašne sa bojim :(
chod k dr.
modriny su ok, ked vies, ako sa ti stali, nie z nicoho nic. mozno mas len malo dosticiek alebo co.
Modriny sa bezne robia. Kup si Ascorutin. Modriny sa zvyknu aj vekom robit castejsie. Necitaj knternet, niektorym jedincom to nerobi dobre.
Mas tu o tom 100 tem. Citaj.
Zdravý človek nemá mať modriny bez buchnutia. Choď k dr
@januska12323 užívala som antibiotiká Nolicin 2 týždne a čítam možné vedľajšie účinky a je tam napísané toto znížený počet (leukopénia, neutropénia, trombocytopénia) alebo zvýšený počet (eozinofília) určitých krvných buniek, dlhší protrombínový čas (znížená schopnosť zrážania krvi)
aha vidim ze uz si si pozrela. kludne to moze byt z toho. 🙂
Ja to iste, uz roky, staci ze sa pri umyvani zubov opriem silnejsie o vanu a hned mam na stehne modriny. Mas krehkehsie cievy, zarad do stravy pravidelne pohanku (obsahuje rutin).
@maria1023 treba hematologiu
@maria1023 áno tak môže byť z toho.
@januska12323 no uvidíme či to prestane. Ale keby značia tie modriny niečo vážnejšie tak by tie modriny neboleli alebo?
@januska12323 pred antibiotikami som tento problém nemala, teda som nemala také modriny.
@maria1023 och, veď to modrina ako mračno. Ja by som zašla k doktorke, keď ako vravíš, že si nespadla.
@margotka17 nemohli to spôsobiť antibiotiká ?
@margotka17 a chodila som do posilňovne počas užívania antibiotík, až neskoro som si všimla že sa nemohla vykonávať žiadna fyzická námaha pri nich.
@maria1023 jasne ze to mas z toho nabuduce budes vediet kup si ascorutin a vitamin C a natieraj heparoidom a nabuduce napis vsetko do prveho prispevku ak chces relevantne odpovede
@maria1023 Je mnoho príčin prečo sa môžu tvoriť modriny. Napr. nedostatok vit. K a vit. C, vek tiež má na to vplyv lebo cievy sú náchylnejšiek poškodeniu, porucha zrážania krvi, choroby pečene, vplyv má aj užívanie lieku na riedenie krvi,...dokonca vraj ženy sú náchylnejšie na tvorbu modrín....
@maria1023 no vidíš, tak zrejme sme našli príčinu tvojich modrín. Na budúce už len čítaj a žiadne fitko 👍
@maria1023 hlavne necitat internet. Ja mám také modriny celý život a žijem . Hlavne kľud