Dobrý deň , včera sa mi spravili malé modriny na nohe , z ničoho nič 🤷 . Nieje ich veľa , ale mám z toho obavy . Na internete som čítala že sa tvoria vtedy keď máte nedostatok vitamínu B12 . Chcela som sa spýtať či ste sa už s tým niekto stretli , alebo čo by ste mi odporučili s tým robiť .
Vopred Ďakujem .
Mne sa tiez sem tam robia male modriny ale nejako extra to neriesim
tak, treba zajst na tie testy a uvidis co ti tam vyjde. pricina predsa nejaka musi byt!
Aj ja tak mam z casu na cas sa mi vyseje aj 50 modrin a pricina nikde. Krv v poho ...
@bubblegum7 🤔🤔
Toto som aj ja mala takyto problem, urobili mi rozne testy a vsetko v najlepsom poriadku, takze problem kde je netusim, ale fest ma hneva, ze nohy mam jak pubertak 😀 Sama modrina 😀
@lubisvecko no veď to aj ja , testy idem robiť na budúci týždeň tak som zvedavá ....
uvidis, ale je dost mozne, ze krvne testy vyjdu fajn - kamaratka to mala rovnake a modriny ju trapia dodnes :/
@domikerny treba si dat spraviť krvné testy ma hematologii. Mojej malej sa robili a mala teraz neviem ci vela ci malo bielych krviniek. Tiez na nohach. Od kolena dole, na pistale.