Modriny po nohach

24. okt 2021

Ahojte
Taketo modriny sa mi porobili po nohach… modriny mam stale ale az tolko som ich nemala 😏 naposledy som bola u vseobecneho a krvny obraz som mala OK… dal mi lem ascorutin ale akosi som na neho zabudla… myslite ze ke za tym nieco horsie ??

adula12
24. okt 2021

ja to mam tiez. robia sa mi modriny aj ked sa len poskrabem viackrat na tej istej casti. 😀 uz som si zvykla, v lete nosim dlhe saty a sukne 😉 krehke zily... nic nato nemam, lekar neriesil, tiez mam krvny obraz ukazkov. sice som chudokrvna, ale ja mam celiakiu, tak to preto.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domiklik
24. okt 2021

Ten ascorutin je fajn

zuzka565
24. okt 2021

Skúste kremík. Mama mala tiež modriny a od toho jej to zmyzlo

autor
24. okt 2021

@zuzka565 aky kremik?

sam2
24. okt 2021

Ja som toto mala asi pred dvoma rokmi. Nohy koplet obsypane modrinami. Mne dr.nasadila zvysene davky D vitaminu. Odkedy ho beriem viac menej pravidelne sa mi to uz nevratilo

lucijalucy
24. okt 2021

Mne na to ascorutin nezabral, predpísal mi nejaké iné lieky, tie pomohli. Aktuálne to prešlo cca po dvoch mesiacoch, ale ak by niečo, mám sa ozvať všeobecnému a pošle ma na hematológiu.

autor
24. okt 2021

@sam2 je pravda ze som mala aj ja malo vitaminu d, ale prislo leto brala som aj vitaminy tak ich bolo menej ..

autor
24. okt 2021

@lucijalucy zacala som brat od vcera poctivo tak uvidim 😢

lucijalucy
24. okt 2021

Držím palce nech to čím skôr prejde. Môže byť jednoducho že máte oslabené cievne steny a nič katastrofálne 🙂 Ak by to neprechádzalo, vyhľadajte lekára.

autor
24. okt 2021

@lucijalucy dakujem ☺️☘️

sante81
24. okt 2021

Mne sa to takto tvorí údajne zo stresov.

autor
24. okt 2021

@sante81 a mozem vediet ako k tomu prisli?

ivka_makovica
24. okt 2021

Tiez som s tym viac krat bola u doktora,ale povedal mi,ze krvny obraz je ok,takze to nic nie je (dufajme). Kupujem si v lekarni Flebaven, ten mi moc pomaha aj na "metlicky". Vsimla som si,ze ked nepijem kavu,tak sa mi modriny nerobia.

lalenka33
24. okt 2021

Mám to isté. Stačí, že sa silnejšie poškriabem a hneď mám modrinu. K tomu máme 30 kg psa takźe 365 dní v roku som samá modrina. Na pohľady ľudí som si už zvykla. Skús brať pravidelne ten ascorutin ale zo zaciatku 3x denne 2 tbl, pridaj vit. D , prípadne môžeš miesto ascorutinu brať samostatne rutin a vyššie dávky Cčka ja beriem práškové, keď nezaberie, tak detralex

jana_vaj
25. okt 2021

@ivka_makovica Keď nepiješ kávu? To vážne? To môže mať akože nejakú súvislosť?