Ahojte dievčatá,
Na stehnách sa mi urobili modriny (nikde som sa nebuchla), proste z ničoho nič.
Je pravda, že som zvýšila fyzickú námahu - cvičím atď. Môže to byť z toho?
Mali ste niektorá s tým problém?
Prosím poraďte mi ako sa toho zbaviť (nikdy sa mi modriny nerobili z ničoho nič) :(
skus zvýšiť príjem vit. C.... mala som podobné a ešte horšie, aj na vnútornej strane stehien....ako dobitá som vyzerala, ale prešlo to
@tri ďakujem za odpoveď, a chcem sa opýtať boli ste aj u lekára ? 🙂
@barborka106 ja som to mala, brala som detralex 1 krabicku a pomohlo ... z normalnej stravy pomaha napr pohanka
@ukulela ďakujem za odpoveď, a boli ste s tým pri lekárke?
@barborka106 tuším áno, ale nič s tým nerobila
@tri aj ste si to niečím natierala? Ja som si nato dala Heparoid
Lioton a to C-čko
@barborka106 mne sa jedno obdobie robili, ako 17 ročnej, takže to bolo veeeelice dávno. Možno 3 mesiace sa mi robili, potom to samé prešlo, nikde som s tým nebola, nič som si na to nedávala. Prešlo to, doteraz neviem čo to bolo 😖
@ysseba a bolelo vás to? Lebo mňa to nebolí 🙂
@tri a ako dlho?
Hmm no keďže ich máš tak povediac riadne, asi by som si zašla k lekárke aby ti vzala krv. Ako môže to byť kľudne aj z toho cvičenia, no ja by som chcela mať istotu, že to teda nie je nič vážne
@barborka106 okamzite k lekarovi. Mne kamos internista povedal, ze modriny bez nejakej nehody a mnoziace sa, su dovod na okamzite vysetrenie. Hlavne odbery krvi. Ze s tym neni sranda
@barborka106 pri obvodnom som bola. Predpisal ten detralex.
Dievčatká, ja som si spomenula, že som mala fyzickú námahu - odhŕňanie snehu, žijem v zasneženej krajine 🤣🤣 (a ako som odhŕňala, tak som sa poranila a ani som o tom nevedela). Modriny miznú pomaly - pre istotu potieram Heparoidom a dala som si železo 🙂
Ďakujem všetkým za rady ❤
@barborka106 vcrea tu bola taka téma. Chod si dat zobrat krv, aby si vylúčila aspoň tie vážne ochorenia ako sú napr leukemia.