strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady
ahoj...tak toto mala moja svokra asi pred piatimi rokmi (len na celých nohách...)... bola s tým u lekára a ten jej predpísal lieky a dokonca aj masť (sorry, ale už si názov nepamätám)...tiež brala vitamíny (ale celý komplex...nielen C)...kým sa jej to ako tak upravilo, prešiel celý mesiac...takže neváhaj a "zbehni" k lekárovi, ako už vlastne predo mnou poradila jafnka 😉
Ahoj ,ja mám podobný problém. Na nohách sa mi objavujú modriny, . vôbec som s anebuchla nič a sú tam. Aj na chrbáte a rukách som mala.
samovoľne sa vytvárajúce modriny nie sú sranda, odporúčam tiež ísť k lekárovi čo najskôr.
mala som tiez, moze to mat viac dovodov, u mna to bola stitna zlaza, v kazdom pripade treba ist k doktorovi, nie je to nic dobre
uff..... toto nieje sranda , odporúčam hned ako sa len dá isť k doktorovi...... držím palce 😉
ahojte...aj ja mam takýto istý problém.... a aká diagnoza to može byt? tiež chodím na hematologiu, mam trombocytopéniu...a len ma sledujú, ale v pondelok idem znovu na hema....a aká diagnoza by to mohla byt?
dakujem
Tak toto trápi aj mna. Tiež sa mi svojvolne vytvoria modriny na nohách a nebolí ma to. Bola som s tým u lekára a tiež mi povedala aby som jedla vit C vo väčšiom množstve. a tak aj bolo. ale nepomohlo po 2-3 týždnoch sa mi modriny opäť vrátili. Neviem či to nebudú preťažené nohy. Mala by si vela oddýchovať a večer, alebo aj cez den si nohy vyložiť napr. na vankúš, alebo na stenu aby sa ti prekrvili. robievala som to, a pomohlo mi to nohy aspon uvolniť. Ale neviem prečo sa mi vrátili. Je pravda že som v 4.mes tehot. ale pri prvom dieťati som takéto problemy nemala. tak asi zajdem za svojim ženským lekárom a poradím sa s ním ...
ahojte baby ja som raz citala ze ked sa modriny robia ze chyba c vitamin alebo nieco nie je z krvou poriadku treba ist co najskor k lekarovi
HNED k doktorovi a ak nepredpise on, tak si vyziadat odber krvi.
dobry den, chcem sa opytat ako to potom dopadlo s modrinami? dakujem
ahojte žienky,mne sa robia aj 10cm modriny ale len na stehnach,pred tym,ako sa mi urobia,ma velmi bolia stehna,nohy,bola som s tym u lekara,ale povedala mi,ze asi z liekov-ale ja tie lieky neuzivam-na ktore ona myslela,a nie som ani obezna,vazim 50kg,ale nejako nemala chut riesit moj problem,takze,ja nenachadzam slov na niektorych doktorov,ako im je jedno,co im pacienti hovoria,len mi pov,ze to moze byt z hoci coho,a bola som vybavena.ahojte
ahoj,ja mam podobny pripad a ešte navyše ma pri nádychu strašne pichá do chrbta v oblasti ladvín,mala som aj teplotu,zimnicu-neviem čo to može byť.
@weronica6290 mozem sa opytat ci uz vies pricinu vzniku modrin? Ja som mala take iste ale iba na stehnach a lekarka nic s tym nerobila. Ked som sa pytala na odber krvi tak ma zrusila, ze naco, ved pravidelne darovavam krv a keby bol nejaky problem, tak by mi to niekto dal vediet.
@ludka140281 Napriklad aj z liekov sa tvoria modriny......
Neužívaš nejaké? dlhodobo?
Ja som mala podobný problém asi pol roka po porode, na mňa sa stačilo pozrieť a aha modrina, nohy des a bída (lieky som nebrala žiadne), obvodný lekár mi spravil komplet krvný obraz, všetko bolo ok až na železo, takže som dostala železo + c vit (resp ascorutin) a popravilo sa mi to; už sa mi robia modriny len keď sa naozaj udriem. Ale nie je to sranda, rozhodne lekár a krv
ahojte, zašla som aj ja k doktorke v piatok,pretože mám modriny na nohách z ničoho nič, dala mi ascorutin a zobrala krv, no dnes som bola pre výsledky, a všetko v poriadku, zrážanie krvi, proste všetko a aj doktorka vravela,že tak nevie z čoho to môžem mať, že sa mám sledovať..... Nerozumiem tomu.
tak ako už písala TANAPETA, môže ísť aj o leukémiu, mne ju tak zistili, ale modriny som mala na celom tele, nie v takom mnozstve ako vy, mala som menej, ale k tomu sa pridruzuje unava, malatnost a iné. Ked mate len na nohach tak neviem, a nemoze to byt z presilenia nôh?
Ahijte, ja mam ten isty problem.ale nemala som ho kym som nenastupila do prace...stojim beham 8 hodin denne...sadnem si len na obed na pol hodinku...moze to byt tym? Dakujem.
Treba doplnit vitamin c popripade zelezo ale pred tym urcite komplet krvny obraz .... Pre istotu
Ja som si na mojich stehnach z vnutornej strany nedavno vsimla,ze sa mi robi jedna okruhla modrina asi v obvode kruhu tri cm a dnes styri take modriny vedla seba,z nicoho nic,beriem rok lieky na stitnu zlazu,mam zvysenu cinnost,chystam sa ist k lekarovi neurologovi so zavrativostou a unavenostou,aj k obvodnemu lekarovi,tak im to poviem a uvidim co mi na to povedia lekari?!mam take modriny prvykrat
Aj mojej dcére sa taký problém spravil ....... nevieťe s tým mám robiť ????????
Mame sa robili mega modriny aj cez cele stehno, vsetky vysledky ok, aj hemo,gastro... Tak jej nasadili nakoniec len ascorutin dlhodobo a po mesiaci uzovania sa jej prestali robit, od vtedy ho berie ale s prestavkami.
urcite s tym k lekarovi
@zugas ahoj zabral ti ascorutin? Uz sa ti nerobia modriny? Ja som si vsimla ze mne sa zacali tiez ale len na jednej nohe a na lytku
ja by som s tým jednoznačne išla k dr. môžeš mať oslabené cievy alebo málo krvných doštičiek. a tiež by som začala jesť veľa vitamínu C