Ahojte vcera večer som si všimla na nohách modriny ale vôbec si nepametam že som sa niekde udrela a ani pri sprchovaní som si ich nevšimla , a k tomu už asi týždeň v kuse mám extrémne svrbenie nôh a niekedy ma chytnu aj ruky a vôbec neviem čo to je stretol sa s tým už niekto ? Prikladám aj fotky
@zdenka11081983 Zo svrbenia takéto modriny? Zas až tak veľmi sa neskriabem skôr to nakremujem alebo sa osprchujem , ale dosť ma to straší pondelok pôjdem k dr radšej
@carolinaherr daj si skontrolovať pecen
@mia1122 ach boze dúfam že to neni kvôli pečeni 🤞😨
ja som toto mala dva roky spat, neskutocne ma svrbeli nohy a tak som sa skriabala, ze boli cele modrinove.. presla som vsetky vysetrenia od krvi, kozneho, alergo.. na nic sa neprislo.. trvalo to asi pol roka, potom same odoznelo.. dodnes neviem co to bolo, ale bolo to strasne.. uz som si myslela, ze mam svrab.. ale nikto iny z rodiny to nemal a ani ten sa nepotvrdil. Zelam pevne nervy, u mna to pravdepodobne bolo psychickeho povodu.
@carolinaherr u mňa to kedysi bola pečeň
aj s krvou to môže byť mojej kolegyni sa take robili modriny a zistili jej hemofiliu.
@carolinaherr stymto ist k cievnemu nieje to v poriadku k obvodnemu a neskor k cievnemu slebo kam vas odporuci nieco tam bude s krvou
@alickapusinka hemofiliu mozu mat aj zeny? Myslela som, ze len chlapi! Tak naozaj plati, ze clovek sa uci cely zivot...😉
@inom75 áno aj ženy dokonca taký ťažky stupeň hemofilie že je polovična ID.Ked dostala menštruáciu tak po 5 dňoch jej museli pichnuť injekciu lebo by sa jej nezastavilo krvácanie.Trošku sa poreže a musi mať pri sebe to pero aby si mohla pichnuť aby nevykrvacala.
@carolinaherr modriny máš lebo sa svrbis, skriabes. To aj ja mávam, az podliatiny. Sucha koza, najmä teraz v zime.