Modriny a svrbenie nôh

carolinaherr
19. okt 2024

Ahojte vcera večer som si všimla na nohách modriny ale vôbec si nepametam že som sa niekde udrela a ani pri sprchovaní som si ich nevšimla , a k tomu už asi týždeň v kuse mám extrémne svrbenie nôh a niekedy ma chytnu aj ruky a vôbec neviem čo to je stretol sa s tým už niekto ? Prikladám aj fotky

zdenka11081983
19. okt 2024

@carolinaherr modriny máš lebo sa svrbis, skriabes. To aj ja mávam, az podliatiny. Sucha koza, najmä teraz v zime.

carolinaherr
autor
19. okt 2024

@zdenka11081983 Zo svrbenia takéto modriny? Zas až tak veľmi sa neskriabem skôr to nakremujem alebo sa osprchujem , ale dosť ma to straší pondelok pôjdem k dr radšej

mia1122
19. okt 2024

@carolinaherr daj si skontrolovať pecen

carolinaherr
autor
19. okt 2024

@mia1122 ach boze dúfam že to neni kvôli pečeni 🤞😨

mirola
20. okt 2024

ja som toto mala dva roky spat, neskutocne ma svrbeli nohy a tak som sa skriabala, ze boli cele modrinove.. presla som vsetky vysetrenia od krvi, kozneho, alergo.. na nic sa neprislo.. trvalo to asi pol roka, potom same odoznelo.. dodnes neviem co to bolo, ale bolo to strasne.. uz som si myslela, ze mam svrab.. ale nikto iny z rodiny to nemal a ani ten sa nepotvrdil. Zelam pevne nervy, u mna to pravdepodobne bolo psychickeho povodu.

danielad9
20. okt 2024

@carolinaherr u mňa to kedysi bola pečeň

alickapusinka
20. okt 2024

aj s krvou to môže byť mojej kolegyni sa take robili modriny a zistili jej hemofiliu.

hsjdudhdbd
20. okt 2024

@carolinaherr stymto ist k cievnemu nieje to v poriadku k obvodnemu a neskor k cievnemu slebo kam vas odporuci nieco tam bude s krvou

inom75
20. okt 2024

@alickapusinka hemofiliu mozu mat aj zeny? Myslela som, ze len chlapi! Tak naozaj plati, ze clovek sa uci cely zivot...😉

alickapusinka
20. okt 2024

@inom75 áno aj ženy dokonca taký ťažky stupeň hemofilie že je polovična ID.Ked dostala menštruáciu tak po 5 dňoch jej museli pichnuť injekciu lebo by sa jej nezastavilo krvácanie.Trošku sa poreže a musi mať pri sebe to pero aby si mohla pichnuť aby nevykrvacala.